Обвиниха ме вчера на консултацията, че си прехранвам бебето и сега трябвало да я сложа на диета.Разбихме всички норми.На 2 месеца и 20-ина дни сме 6200, а като гледам до 3 ще наддадеме и още.Педиатърката взе да ми разправя, че бебето повръщало, че преяжда, а Габи реве че е гладна на 100мл/както ни съветва тя да даваме/,може да хапне 105, ама трябва да си хапне колкото иска милата. Иначе сме 59 см и продължаваме да се издължаваме.
Момичета, дойде почти и нашето време за Пентаксима.Бихте ли ми казали последно кой от къде си намери?Капарирали ли сте си и други дози?
Последното питам, понеже в аптеката до нас имат такава опция.
Ние вече се оправихме и с акитата и мисля, че в голяма степен помага гимнастиката и сокчетата. Голям хилеж е да я гледам като почне да се напъва.Така се напъва все едно се готви да се изстреля на някъде или да мести леглото.
Тая сутрин сме на крак от 4,30 да си играем и да се смееем.Запушен ни беше носа и се събудихме с рев, ама после настана голямо гукане, голямо чудо.Пееме и бърбориме с часове.
Май, май ще си имам бебе дърдорина като мене, като я гледам от сега как ми бърбори с га-ги, ааааааааа, оооо.А вече макар и случайно каза кака, което направо ме същиса, но е факт:)
Абе, купона е пълен, а за мен той направо е на 6 с тия сокове и бабешкия метод, по който ги правя.Вече направо мога да си сложа 1 стол и да си седна до мивката, че тя напоследък е все до мен:(
Това, което най-много мразя от всичко на света е да мия чинии и т.н, а пък то и не ми понася, ръцете ми се изсушават, а от ръкавици ме сърбят и се цепят и сега съм страшна за гледане картинка.Мажа с какво ли не, а са сухи и нацепени и сбръчкани,ГАДОСТ ПЪЛНА, но ще се разкрасяваме на някакъв етап по-натам, ако въобще има време за такова чудо.
И сега пак да Ви разпитам за нещо.Замислям се като се затопли времето с бебето да се пренесем на гости или за по-трайно пребиваване у нас в провинцията.Някой има ли идея как стоят нещата с педиатъра в такъв случай?В смисъл, ако остана там 3 месеца ясно е, че е тъпо да идвам до Сф само за педиатър.Какво се прави в такъв случай?/взема се картона или?/