Айде и аз в ранни зори да си излея мъката по повод на свекърви. Моята е ужас неземен.Седи надалече, ама даже и от далече кладе огъня на караниците ни у дома.А като дойде веднага почва да се обяснява на мъжа ми какво трябвало да се направи и да раздава съвети.
Последния път пак се изръси с една торба розови боклуци за малката при оложение, че изрично обяснявам навсякъде, че ще повърна от това розово.Ама кой ли слуша, та нали си знаела по-добре.
Най-дразнещо от всичко ми е вниманието, което никога не съм и искала.Докато не забременявах ме зяпаха като идиоти муле с мъжа и.Гледат, ама нищо не казват.
Проблеми като сме имали винаги сме ги решавали сами и никого не съм молела и не съм очаквала помощ, но изпаднах в ълен ужас като очна да ми се обажда често често и да ме пита болят ли инжекциите, ама как съм, ама какво съм.А с нея човек повече от 4 приказки няма как да обмени, понеже е тъпа на чук.Но тя жената да си каже и да приказва, ама като взех да си мълча и да не се вкючвам много престана да се обажда, понеже и светна, че не ми е приятно.
До тук добре, далече е и контакта го прекъснах, ама виждаш ли тя реши, че не може току-така да останат нещата и след като 10 год не е идвала на гости ще почне да идва точно като съм бременна и като родих и то идва като се обади и каже идваме, а не пита удобно ли е искаме ли или не тя идва и аз трябва да махам с опашка.
Последния път бях бясна и за да и покажа, че ми е неприятно всичко това което прави влязах в банята и се купах поне 1ч.Направо се сбръчках, ама поне не и гледах мазната физиономия и се спасих от отвратния парфюм, с който като се напръска смърди на умрели бубулечки.
Баси ужаса.Кой е измислил тва хората да налитат да те целуват не знам, ама аз това не го понасям, а тя лети да ме мляска и ме лигави здравата.Казах, че не ми харесва и пак.Направо................
Е, като закл=чение най-голямото и достижение тая година е, че заради тая гадина ми се скапаха всичките коледни и новогодишни празници.Дойде изръси си отровата и след това с мъжа ми не сме спрели да се караме за глупости от сорта на това, че моите родители винаги идвали и то където и да сме, а пък техните сега се сетили и виждаш ли трябвало сега да коменсират за 10год незаинтерсованост и да ми слагат разни пари в леглото на детето(това последното съвсем ме влуди)
Лошо нема, ако някой иска да ти даде пари защото така е решил не е необходимо да ги качи на плакат, за да се види колко е дал, като че е на наддаване някакво.
ОФФФФФФФФФФФФ, спирам, че както не я понасям тая отвратна жена с пълната и глупост ще напиша цял роман, а тя не го заслужава никак.Дори гледам вече да я не мисля.Жалкото е, че искам или не мъжа ми е нейният велик син и няма да се отърва от нея понеже той е мека Гана и тя като му се обади и каже, че ще се изтърси той никога няма да каже не.Тежко ми като Габи порасне и ми се прииска да я заведа на МОнтана.Тогава ще паднат пак великите спорове, а защо само там, а не и на Видин?Защо ли?