Здравеите на всички,чета форума от известно време, но реших да пиша за съвет,защото вече незнам...
В момента съм бременна влизам в 8г.с. но на прегледа миналата седмица док ми каза че имам кухо яйце-няма развитие на плода и трябва кюртаж.Нямам никакво кървене до момента,гърдите са подути,нямам болки...Проблема е че това ми е 4 неуспешна бременност като причините са неясни-може би и вината е в мен,като чета постингите тук колко изследвания всички правят и колко са наясно с нещата.Първата брем беше преди 11год (сега съм на 34)-в Тина Киркова-Соф,направих сериозен кравоизлив и тогава пак ми казаха че е кухо яйце.2000г отново забременях,карах много лека бременност,без никакви проблеми до 8месец и изведнъж(лежах в леглото и ядях)-отново огромен кръвоизлив,в болницата веднага ми направиха секцио,бебето беше в кома съживиха го,но след два дни почина.Докторите казаха че плацентата се е отлепила много рязко 2/3 защо...не стана ясно.
Сега нова бременност и пак...Другия много сериозен проблем които изникна като почнах изсл сега е че ми откриха антитела за хепатит с.Първоначално бях ужасена,но докторите на които ходех ме поуспокоиха че вероятността да се предаде на бебето е минимална,и наи-вероятно съм носител, но не съм болна,а и то се оказа кухо яйце...
Сега ми предстои кюртаж и направо...Незнам и по нататък какво да правя..Чета тук за имунологични и генет проблеми,но ако имам такъв как износих почти до края едната бременност(бебето почина заради кръвоизлива-беше в кома,но иначе е било наред).Освен това проблеми със самото забрем явно нямам-цикъла ми е редовен-сега забременях веднага като реших,но почвам да мисля че това е още по-зле,всеки път надежди и после провал...Забравих да кажа че съм и отриц кръвна група.
Наистина незнам какво да правя,има ли смисъл да се подлагам на всичко това пак..ще се побъркам както и всички около мен.Ще се радвам ако някои ми пише със съвет или мнение,съжалявам че стана дълго,искрено пожелавам успех на всички,благодаря за ислушването