Викам да ги потормозим телефонно, и като кажат, че протоколите са там, да ходим да ги вземем... Аз още ранно сутрешно в четвъртък смятам да я свърша таз работа
дай телефона за тормоз . какво ще правиш рано сутрин в четвъртък. ако мислиш тогава да ходиш - оправяй се сама . аз ще водя мъжо да го правят на таралеж, но при нормални обстоятелства преди 11-12 рядко излизам .
Та значи - телефони за тормоз 965 67 38 / 965 67 49
И кат ме гледаш кааааак съм се разбързала да ходя по никое време....
А пропо - моите протоколи още ги няма в РЗОК .....
Момичета, аз подадох документи на 13.2. На 15.3. ми се обадиха от РЗОК, че съм одобрена, да отида да си получа протоколите (те са с дата 14.3., което според мен е доста бърза реакция от страна на РЗОК). Реално при мен отговора дойде на 23тия работен ден.
На 19.3. получих протоколите от РЗОК и днес 21.3. вече съм с Диферелин в дупето
ЗАПОЧНАХ! Стискайте ми палци! И аз стискам за всички вас, да ви одобрят и да започнете възможно най-скоро процедурите!
Ази...ти къде си почнала процедурата, при кой лекар?
Много ми е интересно, по какъв начин се определя коя с какви лекарства ще се стимулира. Аз въобще нямам такова лекарство в протоколите,и аз вчера си взех моите от аптеката. Като видях само колко инжекции ще хапна..))
Миним, всичко зависи от индивидуалната преценка на лекаря за твоя случай от една страна, а от друга - ако си правила вече една процедура при този лекар, той знае организма ти на какви лекарства и в какви дози реагира и се съобразява с това.
Ако те учудва, че примерно нямаш Диферелин / Декапептил в протоколите - според мен това е напълно нормално, защото това са от най-евтините лекарства, които можем по-лесно сами да поемем. Затова лекарите предпочитат да изписват по протоколи по-скъпите лекарства, поне част от тази тежест да се снеме от плещите ни. Например в моите протоколи са само Гонал Ф и Мерионал.