Честит рожден ден отново на патерици, мила Габи много здарве, радост и любов ти желая. Бързо оздравяване и весел купон в събота.
Момичета едвам ви насмогвам да ви чета. Имам проблем със сайта, когато напиша отговор и реша да го публикувам ми спича и се налага да пиша отново и отново. Не е повредата в моя компютър проверих, обаче колкото нямам време да пиша, това тотално ме побърква. Както и да е...
Аз се боядисвах и подстригвах през цялата бременност, ползвах безамонячна боя на Лореал Кастинг не покрива кой знае колко добре белите коси (след три измивания започва да се отмива) но е по добре, отколкото да ходиш като чумава.
Аз съм обявила грипна епидемия в дома ни, никой не пускам вкъщи освен мъжа си
Гане нашият ТВ ни го продадоха със стойка за стена и когато го купувахме много и се изкефих, защото веднага ми дойде наум как като имаме дете, ще можем да окачим телевизора на стената за да не го пипа.
Нашето Тони-Бонбони пък хич не ми дава да му правя масаж и гимнастика, той кво ли ми дава де да му правя де, на нас всичко ни е с голям зор. Може би аз съм непохватната, но няма кой да ми покаже нагледно върху Тонито, пък знам ли може и да не му харесва. След баня такова дране прави, че вече немога да облека въобще да не говорим за гимнастика.
Майчета ако не ни минат дълго време коликите, кога и как ще се захранваме, този въпрос май е за педиатърът ама и вас да си ви питам.
Джаме , аз така с БТК имах ядове и по същият начин ми отговориха на горещия телефон, обаче аз бях бременна тогава и яхнала метлата от хормоните, та пуснах писмена жалба до централата на БТК - София. Незнам дали имаше ефекет, но нета ми тръгна след 10 дневни мъки почти веднага, когато се обадих да пускам жалба.
Ми засега толоква успях да надраскам, здрава и весела седмица на всички.