Как ли? Аз лично не успявах, а пък и не се напрягах да се отърся от тая мисъл - даже мисля, че е близко до невъзможното... Разбира се, че всички съвети за разсейването с други дейности, положителни мисли и настроения, четене на приятни книжки и гледането на филмчета с лека тематика, са полезни и е супер, ако човек може да ги изпълни.
Но, аз не мога! Според мен важното е, да не се отчайвате от това, че непрекъснато мислите само за това дали е станало, дали всичко е наред и дали правите всичко, както трябва. Всички тези реакции и мисли са нормални и не трябва да се чувстваме виновни, че ги имаме! То, ние не разполагаме с лукса да си чакаме спокойно, че даже и по невнимание да забравим кога точно трябваше да ни дойде гадната менструация! Ние знаем всичко, или поне се опитваме да прочетем всичко, написано за тайните на Зачатието. Е, това върви с екстри от този род - като мислите от този род - "Дали е станало" - са напълно нормални и специфични за нашта специална порода...
Аз и при двата ми опита имах еднакви симптоми и еднаква лудост ме обземаше през дните на чакане...Повече от ясно е, че не това има значение за резултатите след това!
Да не ви казвам, че след положителния тест, притесненията хич не свършват - напротив, влиза се просто в друг кръг
Но цената си струва, ей! Нали не забравяме!
Пожелавам ви това да е вашият път, вашият сполучлив опит!