0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Направи кръвен тест още днес. Важно е да знаеш, дали нещо е станало.
Късмет и стиснати палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Направи кръвен тест. Стискам палци  :crossfingers:

lb2f
Благодаря, но се чух с док. и той вика: Чакаме. Щял да ми прави теста вдругиден - т.е. на 14-ия. Но не беше доволен, че съм прокървила  :(
Каза, че е признак на отхвърляне. Аз му викам, че ми е рано за менструация, а той, че така започвало, но дано не се усилело  :(
Мноооого кофти. Направо си е за отчаяние...
Кръвен тест можеш да направиш във всяка лаборатория.
Отиди утре и си направи кръвен тест.
Няма място за отчаяние, докато не ти дойде!
Аз още стискам палци

lb2f
Много благодаря, но днес вече си е чиста менструация  :(
Док. каза, че нямало смисъл от кръвен тест... Сега се питам кога мога пак да правя опит?
Това е много индивидуално. Трябва да го прецените заедно с док.
Ако не се лъжа, Каси опита още на следващия цикъл и сега чака близнаци  :D
Съжалявам за неуспеха  :(

lb2f
*
Единственото нещо, за което съжалявам при моите процедури, е, че не си направих кръвен тест първия път. И аз като теб прокървих и сметнах за ненужно да го правя. Само месец по-късно се побърквах, че незнам дали нещо все пак е имало. Това се оказа доста важно. Все пак е едно да си имал един неуспешен опит с имплантация и един без, отколкото два без. Този кръвен тест можеше да отхвърли едно съмнение, че не мога да достигна имплантация. Сега и това го има като вариант.
Съжалявам :(. Стискам палци за следващия опит.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
И аз много съжалявам, Ralala!
Успех при следващия опит!