Heart, четох, че било нормално и на много жени им се променя косата както по време на бременността, така и след това. Изтънява, пада в повечето случаи или се омазнява. Пишеше, че когато се огегулират хормоните, ще се подобри, ще се доближи максимално да предишния си вид. И все пак, потърси мнение на добър фризьор, ако искаш. Пък и попитай лекарката си. Не са ми кой знае какво съветите, ама все пак за успокоение.
Джами, ех! Гадна зима! Дано се оправите бързичко! Стискам палци!
Сега като ви кажа какво прочетох в моето списание и ще се същисате: как да се свалим Т на бебето-охладете стаята (намалете климатика или отворете прозореца), оставете детето по-леко облечено, намалете завивките, дайте изстуден сок или вода, избършете с мокра студена кърпа лицето и ръчичките...
Майски, инхалация с лайка за хремата. Вълшебна е! В тенджерка с вряща вода слагаш 7-8 пакетчета чай от лайка, завиваш се над тенджерата с една хавлия и дишаш дълбоко. Пари на кожата, но ще търпиш. Ако можеш по 15 минути на всеки час или през 30 минути, ще те облекчи много бързо. Ако искаш отваряй и устата, да влизат пари и към гърлото. Дано бързо се оправиш! За кашлицата не знам какво да кажа.
Ема2, честита месечинка на дечицата! Да са ви много здрави и много да ви радват!
Вени, браво на Мати! Нали е мъж, вече си стъпва на краката!
Аз ходих при Гинка. Дерматоложката от сряда ми каза "контактен дерматит". Да съм сменила душ-гела и крема. Хич не останах доволна. Е, само с вода се къпя и не мажа нищо и стана по-зле! Гинка днес каза "това е често срещано при бременните". То не е пъпки, няма сърбеж, по-скоро е като червени петънца по корема и вече по гърба. Изписа ми мазила, каза да не се притеснявам, може и още промени да има. И не съм наддала за 10 дена. Даже съм спадннала със 100 грама. Защо не дебелея? Гинка каза "за какво ти е да си дебела. И то на 10 дена не е достоверно, на 1 месец се гледа колко си наддала". И хемоглобинът е паднал още-107. При все че пия желязо всеки ден. Вдигнаха ми дозата на 2 на ден. Падна ми пломба, а така ме е страх от зъболекари...Какво ще ме правят, ако продължава да ми пада хемоглобинът? Някой знае ли?
Лека седмица на всички! Всички бебета, бременни и майки да оздравяват бързо! Времето да се закрепи, гадните вируси да изчезнат!