О , да ! Всички (с малки изключения) започват с отрицателното мнение. Оставете в момичето поне искрица надежда. Знам , че при вашите годишни опити да забременеете сте се отчаяли и всичко ви се вижда смешно и невъзможно да помогне! Мога да ви разказвам хиляди случаи за хора на които лекарите никога не са им давали надежда , че ще станат родители , но.................това някой ден става....след 5 , 10 години. Не губете и вие надежда ! Или поне не погубвайте надеждата на това момиче! Дано билките и помогнат( едно време нашите баби да не са знаели какво е специалист по стерилитет, изследване за хламидия , лапароскопия и прочие), но са имали по 3,4 деца. Замислете се , че потяхно време е имало само билки и много малко от тях са ползвале медикаментозно и друго лечение. А секса не единственото условие и шанс да забременее човек.Не може без секс да стане бебе, но аз като не съм спирала да правя секс да не би да има резултат. Пробвай с билките, дано ти помогнат да се успокоиш , Билба. Но не разчитай само на тях! Успех!!!