ами аз не спадам към бременните, поне за сега, чакам този момент от 6 години и вече съм изгубила надежда да попадна в този подфорум.
но мари и лейди, вие сте много по-'стари' потребители от мен, не искам да ви нападам, но поправете ме ако греша, този подфорум е за бременни и родили след дългогодишен стерилитет.вие и двете чакате бебета, за което много се радвам за вас, дай боже всичко е наред и да ни донесете още поне 2 бебета за 'колекцията' на зачатие.
все пак, когато момиче се е борило години със стерилитета и накрая е довело борбата си до успех, всеки малък знак за бебето, растящо в него е един малък повод за празник.
всички безкрайно съчустват на вярвам и другите момичета, но защо да се крият по други форуми?по същата логика от подфорума трябва да се изтрият теми като 'снимки на дългоочакваните бебета', 'захранване на бебето' и други, защото ще се травмират останалите.
въпреки, че се боря 6 години, а резултат няма, на мене ми е даже хубаво да чета теми като тази.когато виждаш толкова момичета, постигнали мечтата си, някак си ти вдъхват голям кураж!
не ги съдете и не им забранявайте теми като тази.всяка една от нас иска да вкуси сладоста на майчинството и едва ли има някоя, която да се травмира от подобни теми!
оставете забременелите след дългогодишен стерилитет да се радват на бременноста си.все пак те години наред са били членове на точно този форум, защо да бягат след като забременеят?нали за това е този подфорум?
а и наче и аз се дразня от такива, които се регистрират и казват-з'дравейте, аз искам да се похваля, че съм бременна, с мъжа ми опитвахме месец и половина и тъкмо, когато бехме изгубили надежда, взе, че се получи!!!!'
надявам се да не съм обидила никого, но изказвам лично мнение.