Здравейте,
Най-накрай след лудо щуране през днешния ден успях да изчета какво сте написали до тук.
Джам, инхалатора ни е Omneo Comp Air .Цената му е 115,50 лв.Купих го през Нета, защото времето ми наистина никак не стига, а и така се стреснах в понеделника от нашлицата на бебка, че ми беше все тая от къде ще е само да го набавя и да помогне.Резултата е чудесен.Носа се отпуши на втората инхалация.Още отхрачва, като си кашля, но няма тва давене , което беше преди.Днес даже я изведох на разходка след близо 2 седмици висене в нас и обиколки по доктори.Спа си като пич.
Да се похваля, че и проядохме.Днеска си пиеме по 100 мл и нагоре, а и сока го изпи с кеф. А и гука яко -цели 3 часа днес се хили и беше на аааааааааа-оооо.бля-бля.Май се съживяваме -ДАНО.
Честита месечинка на МИМИ и МИКТо! Да са ти живи и здрави и все така красиви Сигнус.
Абе, хора срам не срам да питам.Възможно ли е в 4 месец на малката да и растат зъби.Тя така се лигави, цхе не мога да насмогна с подложките под главата, а и ще си изяде ръцете.Покрай нейните ръце и аз отнасям по някой и друг език и е голям купон.
Айде дано няма за тая седмица повече болни бебоци.