0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

най-после и аз се реших
« -: Февруари 19, 2007, 17:05:34 pm »
Здравейте, смели момичета! Измина една година и 3 месеца откакто опитваме и нищо.....А аз съм толкова нерешителна и страхлива,недоверчива-типична Везна!Така ми се искаше да бях силна и решителна и да не бях загубила ценно време в напразни надежди  . Но вече край....трябваше нещо да предприема, стига съм се терзаела толкова-"защо не става", "сега ще стане"...., сякаш не можех да се примиря, че е възможно и с нас да става това, от което страдат толкова много двойки...Аз съм на 30,той на 24 години,няма за кога да  чакам,но пустата надежда, че ще стане без ходене по доктори, изследнавия, процедури ,не ме напускаше...толкова ми е трудно да се простя с нея...,сякаш не съм нормална ,истинска жена,та трябва всичко да постигам по трудния начин.Защо ли Господ ме подлага на това?Аз трудно ще се справя, а и съм свикнала да разчитам на себе си, на моите умения и способности, не обичам изненадите и неизвестността,несигурността, сякаш нямам почва под краката си...
 Днес се взех в ръце и си записах час при д-р Стаменов.Знам,че това е първата правилна стъпка,пък каквото Бог каже и лекаря,разбира се. :)И така от другия месец тръгвам по вашия труден, несигурен,изпълнен с толкова неизвестни път.Дано поне тези усилия се увенчаят скоро с успех! И моите, и вашите ,скъпи момичета!
*
Re: най-после и аз се реших
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2007, 17:09:24 pm »
Честито за смелостта и взетото решение.
Пожелавам ти лек и кратък път до щастието. И много любов и желание с твоето момче.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2007, 17:11:54 pm »
Миличка, желая ти да не чакаш дълго и много скоро да ггушкаш бебче или две ;) Успех!
*
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2007, 17:15:47 pm »
Galeto, поздравявам те за взетото решение - това вече е една крачка в правилната посока. Дано твоите крачки бъдат по-малко от нашите! Желая ти вяра, успех и много късмет!

« Отговор #4 -: Февруари 19, 2007, 17:28:40 pm »
Първата крачка е най-трудната. Изисква се време да осъзнаеш, че имаш нужда от помощ, но разбери няма нищо лошо в това. Случва се при толкова много двойки и това в никакъв случай не те прави по-малко жена, напротив някой ден ще те превърне в най-щастливата и всеотдайна майка! Давай смело напред и вярвай, че усилията ти ще бъдат възнаградени. Пиши ни как върви всичко и споделяй с нас, сигурна съм, че така ще ти е по-леко. Аз лично много съжелявам, че намерих този сайт чак, когато бях към края на перипетиите ми, а когато имах най-голяма нужда от подкрепа, бях съвсем сама... тук всички са прекрасни и ще се чувстваш в свои води-разбрана и по-спокойна. Пожелавам ти успех и късмет!!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2007, 17:32:20 pm »
Важното е, че си направила първата стъпка в правилната посока :D.
А пътят е труден и дълъг, когато го вървиш сам, а ти не си сама - имаш твоя любим и нас :D.
Пожелавам ти възможно най-скоро да се преместиш в маминия форум :crossfingers:.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2007, 18:04:57 pm »
Успех, Гале!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2007, 20:16:12 pm »
Добре дошла,Гале!Поздравявам те за правилният избор!С теб сме!Желая ти успех!
:bighug: :crossfingers:
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2007, 12:40:25 pm »
Гале, браво, че си направила план за посещение при док. Понякога е нужно много малко, за да се случат нещата. Дано при вас е точно така, успех!
*
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2007, 12:43:01 pm »
  Пожелавам ти успех!  :D
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2007, 12:53:49 pm »
Успех, Galeto! И стиснати палци от мен - друга една типична везна, която посещава същия доктор.  :D 
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2007, 13:41:41 pm »
Успех и от мен!!! : yahoo_17 :balk_602:
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2007, 17:23:01 pm »
Успех,Гале, пожелавам ти всичко да е безпроблемно и скоро да се сдобиеш с бебче!
*

Butterfly_

• 273
  • Много, много щастлива мама и съпруга!!!
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2007, 17:33:56 pm »
Успех,Гале, пожелавам ти всичко да е безпроблемно и скоро да се сдобиеш с бебче!

Стискам палци скоро да видиш :bfp1: и после да гушкаш бебче или две!!!
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2007, 20:34:08 pm »
Благодаря ви сърдечно, момичета!
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2007, 23:48:40 pm »
Успех и дано дойде скоро!
  09.11.2007
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #16 -: Февруари 21, 2007, 08:54:12 am »
вярвай и ще стане. пожелавам ти късмет и успех. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #17 -: Февруари 21, 2007, 14:00:47 pm »
galeto,
хем сме от една зодия, хем с един аватар  :D! Сърцати хора ей :flower:
Може и да сме нерешителни, но това е докато не "хванем" верния път, хванем ли го веднъж - отклоняване няма. Няма по-упорита и всеотдайна зодия (овните ще ми извиняват, ама бъркат инат с упоритост  :lol:)!
Ти вече уврено крачиш по верния път. Пожелавам ти, за теб да е съвсем кратък!
« Отговор #18 -: Април 03, 2007, 11:25:51 am »
Здравейте отново, мили момичета!
Посетих д-р Стаменов-за съжаление не всички новини са ок. Спермограма супер, яйчници -ок, предния ден овулация, добро състояние и на матка, но ми видя раничка на шийката, при това доста голяма.Назначи ми хормони-TSN, FTN, TAT,MAT PRL,FSN,LN,E2, цв. снимка и посткоитален тест(на първо време).Доста съм притеснена от горенето на раничката, но поне знам, че докторът си разбира от работата.Въобще не се изненадах на вниманието към мен и куражът, които ми вдъхна-вие ме бяхте подготвили за това. Благодаря ви!
Искам да ви попитам още нещо. 1.Тези хормони, които трябва да изследвам са със съкращения  и аз не знам дали включват щитовидната жлеза(притеснявам се, защото съм по-окосмена)?
2. Направиха ми и микробиология, но не мога да я взема,защото не съм от София. Мога да я взема чак, когато ходя за раничката-към 18.04. Ще окаже ли нещо влияние, ако имам гъбички н.р ? И още нещо- колко седмици трябва въздържание след горенето и?
Ще ме извините, че задавам въпросите си към този подфорум, но исках да си продължа моята темичка!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #19 -: Април 03, 2007, 11:49:27 am »
пуснал ти е половите хормони + щитовидните. споко :D

пп леко си объркала съкращенията. трябва да са така
TSН, FT4, TAT, MAT, PRL, FSН, LН, E2
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!