Джам, ние спим доста малко.Габи иска да си играе през целия ден и след хапване да дремва малко докато я нося след яденето в 6 и после е свежарка и си бърбори и играе до следващото ядене в 9:30 .След него може да дремне до 1 час, ама не повече и пак е на тема игра и така до към 5-5:30 тогава след като съм я оставила сериозно да се нарита заспива като отсечена.Събуждаме я за къпане в 8-9ч.,както дойде и после вече си заспива до сутринта в 6ч.,когато е новото ядене.
И на мен ми е интересно колко спят другите бебета и как успявате да се справите с къщната работа и миенето на шишета, купички, лъжички и не знам какви още неща?
Аз напоследък почти не влизам в нета и пак не сколасвам да оправя в нас, а да каже човек,че почивам не е така.Вечер към 19ч вече съм като отсечена направо. А тук съм си заформила 1 купчинка интересни четива и само ги поглеждам жадно,но къде ти време.Трябва да не спя, за да чета, а ако не спя, освен че напоследък и почти не ям не знам къде ще му излезе края.
Имам и още 2 други въпроса.Кога се минава на 2 ниво на количката?Как успявате да храните по време на разходка?/ в смисъл в какво си вземате АМ, каша или пюре - за Ам хайде ще стопля вода в термус ще я взема, ами пюрето нали трябва, ако е използвано да седи в хладилника, няма ли да се развали,ако го мандахерцам по 1-2ч извън хладилник, а пък сокове съвсем не ми е ясно как да давам като сме навън-там няма как да изцедя пресен/
Въобще на мен с по-дългите разходки, които планирам при затопляне на времето хич не ми е ясно как ще се справя с манджата, а с тва трудно изкарване на количката ми е смърт да се връщам по 100 пъти до нас.
УФФФФФФФФФФФФФФФ, пак станаха доста въпросите и пак голямо оплакване направих.