Здравейте момичета,
Започва новата седмица и в нея пожелавам на всички мами много усмивки и приятни изненадки от малчовците.
Ние през изминалата седмица доста се разхождахме, а малката госпожица започна да става голям каприз и направо ни побърка.Започнах в края на 3 и началото на 4 месец захранването и в момента си хапва с кеф доста неща, но се оказва че докато аз се ориентирам кое и как може и да фалираме.Почти всеки ден съм в магазина под нас за пюрета и вече изчетох всички етикети и уж гледам и избирам внимателно, но разлика има голяма като вкус и консистенция м/у тези на HIPP и останалите и настава голям купон, ако се опитам да дам нещо, което вече е яла,но е на друга фирма.
Вчера две големи пюрета,които бях купила и много се надявах да хареса се наложи да ги хапнем с баща и, а за нея след дълга борба остана някаква странна зеленчукова мусака на АМ-Ам.
Я споделете при Вас как е със захранването.И при Вас ли е такъв проблем докато се установи кое харесва и кое не?
И друго да питам.Имам нужда от леко и голямо одеалце с умерена дебелина,което да ползвам при излизане, но нещо не мога да намеря такова.В момента още ми вършат работа зимните дебели одеялца, но скоро ще се стопли и наистина се налага да измисля нещо по въпроса, а нямам време да обикалям.В Нета гледам има доста неща, но само с гледане човек не може да им прецени дебелината, а не искам да купувам неща,които да ми пълнят само къщата.
Искам да споделя, че след няколко опита да направя каша на FRIzo се предадох и май ще си я ядем ние тая каша.Тя просто не може да се разбърка нормално и стои на малки бучки каквото и да правя.А аз доста се постарах да опитвам дали пък няма някакъв начин да стане нещо гладко като консистенция.
Минахме на ниво 2 на количката и малката е доста доволна така.Гледа си какво става около нея с интерес, а като и писне си дремва стабилно.
Ман, малчо е страхотен, а фризурата му е просто върха.Напълно в крак с модата сте:).
Z22,радвам се да те видя вече на линия.
Fussi, чета с интерес развитието на нещата с малкия НИки и доста Ви се радвам.
Perde,какво става с Вас оправихте ли вече всички проблеми със стомахчето?
Ами това е.Малко дълго стана, но .............