Перушинка,за съжаление и аз се натъкнах на такава лаборантка вчера.Когато вече беше ме пристегнала за да ми вземе кръв забелязах,че няма ръкавици,ходи да пипа химикали,листове,включително и пробите с урина.Обикновено лаборантките слагат иглата на спринцовката и после махат капачето,ама тази махна капачето и хвана иглата,но понеже не пипна върха си замълчах със свито сърце.Докато ми вземаше кръв й погледнах ръцете.Втресе ме,но беше късно-иглата беше във вената ми.Изглеждаха така сякаш не ги е мила поне 2 дни.Лекарката,която ме прати на тези изследвания работи в тази клиника и ми е позната и заради нея се въздържах от реакция,защото ми е споменавала че има много проблеми с клиниката.Но снощи като се замислих трябваше да постъпя по друг начин.Дали ще е безотговорна към себе си тази жена,си е нейна работа,но от тактичност към нашите познати ние с теб рискуваме нашето здраве,че и не само него.Цял ден се ядосвах на себе си,че не си тръгнах.Даже обмислям дали да не подам сигнал до ХЕИ,но не знам те занимават ли се с хигиената в лечебните заведения.