0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #380 -: Април 06, 2007, 19:44:43 pm »
Момичета,съжалявам!Знам прекрасно как се чувствате,аз още не мога да надживея неуспеха си.Тежко е,но няма да се предаваме и ще успеем все някога.Дано да е скоро.Защо напоследък положителните тестове са кът?
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #381 -: Април 06, 2007, 19:45:38 pm »
Ех, Counterfeit, Angelina...Каквото и да кажа, ще е малко :(
Дано повече не изпитвате това което изпитвате сега, нека следващия път да е последен. Желая ви го от сърце. :bighug:
*
« Отговор #382 -: Април 06, 2007, 20:02:31 pm »
Counterfeit, мило
почти бях сигурна че ще стане при тебе! :hug2:
не те ли викат на преглед все пак?
Подкрепяйте се с твоя и се обичайте повече от всякога!
Точно това си говорихме с моя мъж,че поне имаме тази силна любов помежду си,и какво по-хубаво от това!Тя винаги ни крепи,дори мисля,че сега в трудния момент ни направи още по-силни и се обичаме дори повече от преди(ако въобще е възможно повече от това,де :wink:).
И да,викат ни наистина и както сме се разбрали с доц. Маркова ще отидем утре сутринта да се отчетем при тях,а и да поговорим за на есен,вече дори нямам търпение да дойде есента(а аз по принцип мразя всички други сезони освен лятото...е айде от мен да мине и пролетта не е за изхвърляне :wink:)
Много ви благодаря отново за всичко,разплаках се отново четейки милите ви думи...ох така искам да ви видя,май в най-скоро време трябва да организираме една среща във Варна,но ще пусна тема за това в "На чашка кафе и халба бира",че да не ме насметат модераторите задето говоря за това тук :oops:)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #383 -: Април 06, 2007, 20:41:57 pm »
Момичета, съжалявам мноооого!!! Мъчно ми е, знам какво е, но вярвам във вашия успех следващия път!! Винаги имаме право на втори шанс!!!
                 И вие наесен ще имате своя!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #384 -: Април 06, 2007, 20:48:01 pm »
 Ангелина, Counterfeit, съжалявам момичета :(
*
« Отговор #385 -: Април 06, 2007, 20:49:31 pm »
 Counterfeit, Angelina съжалявам много... бъдете силни
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #386 -: Април 06, 2007, 21:43:44 pm »
...Със заредени със слънчева енергия и витамини организми,няма начин да не успеем на есен!
п.с.1 За мое голямо съжаление,явно бебчето ни няма да е моята зодия - Стрелец(аз също съм зачената март месец :wink: )

Много ми е мъчно, че се бави това твое бебе :(! Аз съм "близнаци" и си имам една "стреличка" след дълго чакане, а на теб ти пожелавам още тази есен едно-две "близначета" да се приютят на топло в корема ти! Радвай се на лятото и мечтай за есента!
*
« Отговор #387 -: Април 06, 2007, 22:49:29 pm »
Наистина каквото и да каже човек в такъв момент е малко. И все пак съжалявам и за Counterfeit и за Angelina. И пак надеждата  остава, че ще има и следващ път, който да е вашият.

« Отговор #388 -: Април 06, 2007, 22:55:44 pm »
Counterfeit, Angelina тъжно е..., гледайте напред, желая Ви бързо възстановяване, и едно прекрасно лято, а след него и сбъдване на мечтите Ви preggo.
Сега и за моите патила- моята настинка се оказа сериозна и вчера сутринта звънях на док.- и той ме сложи на антибиотик Ospexin 500 и Парацетамол, днес съм по-добре,успях да смъкна температурата около 37 , а вчера беше 37,5. Опитвам се да си давам кураж, че не съм я вдигала над 37,5. :( Док. каза, че температурата е опасна. Много ме е яд на мене си.        
« Отговор #389 -: Април 07, 2007, 00:38:53 am »
Counterfeit, съжалявам  :(

lb2f
« Отговор #390 -: Април 07, 2007, 08:25:14 am »
Еех момичета в такъв момент наистина много боли, съжалявам много за вас, и аз бях сигурна, че ще успеете. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #391 -: Април 07, 2007, 12:17:26 pm »
Ангелина, Counterfeit, прегръщам ви силно и истински ви желая есента да ви донесе най-голямото щастие! Казват, че на есен било най-добре да се бременее, та нали все на това се надяваме - всяко зло за добро!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*
« Отговор #392 -: Април 07, 2007, 13:39:27 pm »
Много, много съжалявам за тези резултати, Ангелина, Counterfeit  :balk_144: :balk_144: Дръжте се, момичета, зная колко е трудно, но важното е да се гледа напред в такъв момент! Силно ви прегръщам  :bighug:
Merka2ks, успокой се, наистина не е гот температурата, но мисля, че писах-понякога включват антибиотик, за да предотвратят всякакви инфекциики без да ти има нищо. 
« Отговор #393 -: Април 07, 2007, 16:40:57 pm »
Counterfeit, Angelina, толкова много се надявах на положителен резултат! Съжалявам, момичета, много ме боли за вас! Поплачете си, а след това се изправете и погледнете с вяра към утрешния ден! Есента ще бъде вашия сезон! :bighug:
Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми дадоха сила по време на процедурата и няма да  изброявам, за да не пропусна някой! Мина и моят трансфер, върнаха ми 4. Сега е голямото чакане.
Желая успех на всички! Обичам ви! :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #394 -: Април 07, 2007, 17:14:55 pm »
Кураж момичета!!!  :hug2:

Morenka, успех! yahoo_17 :crossfingers: stork-boy
« Последна редакция: Април 07, 2007, 17:16:33 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #395 -: Април 07, 2007, 18:44:18 pm »
Counterfeit, Angelina, прегръщам ви виртуално и ви желая кураж и бързо възстановяване!!

Няма как, борбата продължава  :?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #396 -: Април 07, 2007, 21:21:35 pm »
Благодаря момичета, за куража.Моренка,стискаме ти палци мноооого!! :crossfingers: :crossfingers:
Днес сутринта бяхме при доц.Маркова,да се отчетем с отрицателен тест и при тях...на който обаче се появи бледа черта пак! 8O Вече ме напушва на смях - то нема такова животно като наш'та работа - бледа черта,после никаква - и то на фона на малко по-високо ЧХГ,и после пак бледа черта съчетано обаче с мензис - втори ден.. 8OПълен цирк сме, казвам ви. :lol: Ние обаче вече сме се настроили,че всичко е приключило - прочетох тия дни доста неща за химическата бременност и наистина се убедих,че това е точно нашия случай ,т.е. бременност,приключила с много ранен аборт(поради което и се установява бременност с т.нар.химически методи - кръвен,уринен тест,но загива преди да може да бъде потвърдена/установена клинично - на ехограф).Доц Маркова така се смая и се зачуди какво да ме прави,и каза все пак да продължа Утрогестана,само че по 3, да не би пък да има нещо там дето се мъчи да се задържи :lol:.И след празниците като ми свърши мензиса иска да отида да ме прегледа,че да се види най-накрая какво,аджеба,става с мен :lol:
Това е от мен душици,пиша толкова подробно единствено с цел да помогна с инфо на някоя от вас,която може един ден да попадне в подобна ситуация - надявам се да съм от помощ, споделяйки опита си. :bighug:
« Последна редакция: Април 07, 2007, 21:26:56 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #397 -: Април 08, 2007, 07:58:30 am »
Counterfeit :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #398 -: Април 08, 2007, 13:59:20 pm »
Момичета кураж и от мен.  :bighug: Вярвам, че един ден всичко ще се нареди. Успех на другите. yahoo_17
*
« Отговор #399 -: Април 09, 2007, 09:36:24 am »
Counterfeit, Angelinka, много съжалявам момичета! :bighug:
Кураж и вяра и следващият път ще стане!