Благодаря момичета, за куража.Моренка,стискаме ти палци мноооого!!
Днес сутринта бяхме при доц.Маркова,да се отчетем с отрицателен тест и при тях...на който обаче се появи бледа черта пак!
Вече ме напушва на смях - то нема такова животно като наш'та работа - бледа черта,после никаква - и то на фона на малко по-високо ЧХГ,и после пак бледа черта съчетано обаче с мензис - втори ден.. 8OПълен цирк сме, казвам ви.
Ние обаче вече сме се настроили,че всичко е приключило - прочетох тия дни доста неща за химическата бременност и наистина се убедих,че това е точно нашия случай ,т.е. бременност,приключила с много ранен аборт(поради което и се установява бременност с т.нар.химически методи - кръвен,уринен тест,но загива преди да може да бъде потвърдена/установена клинично - на ехограф).Доц Маркова така се смая и се зачуди какво да ме прави,и каза все пак да продължа Утрогестана,само че по 3, да не би пък да има нещо там дето се мъчи да се задържи
.И след празниците като ми свърши мензиса иска да отида да ме прегледа,че да се види най-накрая какво,аджеба,става с мен
Това е от мен душици,пиша толкова подробно единствено с цел да помогна с инфо на някоя от вас,която може един ден да попадне в подобна ситуация - надявам се да съм от помощ, споделяйки опита си.