0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #360 -: Април 06, 2007, 11:58:04 am »
Counterfeit, успех! Стискам силно палци!
  09.11.2007
*
« Отговор #361 -: Април 06, 2007, 12:09:22 pm »
Много силно се надявам да дадеш хубав старт на пролетната серия!!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #362 -: Април 06, 2007, 12:21:31 pm »
Не се предавай,миличка! :crossfingers:
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #363 -: Април 06, 2007, 12:44:12 pm »
Вече се ядосвам! Защо продължавате да вярвате на уринните тестове???  :dontknow:

Ето моят случай, отново и отново - супер бледа втора черта при чхг над 35.00!
Една приятелка - в  7 г.с. отрицателен уринен тест, а на УЗИ-то се вижда сакчето, е, за какво да говорим!?

Никакъв песимизъм, Counterfeit!!!!!! Рано е за крайни резултати!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #364 -: Април 06, 2007, 14:33:24 pm »
Counterfeit, мила, не се отчайвай! Нищо още не е окончателно! Бъди позитивно настроена! Има надежда!  :crossfingers:

Да се отчета и аз:
днес на прегледа лигавицата е над 9мм, 3-слойна.
Левия има 7 фоликула - един 16.8 и другите по 15мм.
Десния и той има 7 - един 15мм, останалите по 14.
От вчера съм на Меногон. Вчера 1+2, днес намалиха на 1+1. За утре ще видим.
Утре отново преглед и в понеделник съм на пункция! Дано втория ден на Великден да е най-най-Великия за нас!
Пожелавам го на всички момичета в процедура!

Щастлив и ВЕЛИК Великден на всички!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #365 -: Април 06, 2007, 14:38:39 pm »
ази,
Олтичничка си!!! Браво!
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #366 -: Април 06, 2007, 15:04:28 pm »
Counterfeit аз съм с теб!!!Вярвай ,че който е бил с мен винаги е успявал!!!Факт е само ,че аз видях тази бледа чертичка ,и това значи ДА. Искам ти да си тази която е успяла между нас.Аз нося винаги щастие и късмет на други го.Вярвам че това си ти!!!!Обеща ми нещо .... и вярвам няма да ме разочароваш. Ти си тази,която ще направиш всички ни щастливи!!!Вярваям в теб!!!!!! Стискам палци!!!
« Отговор #367 -: Април 06, 2007, 15:16:59 pm »
Момичета не исках да бъда лош вестоносец , но... при мен нещата мисля ,че вече прилкючиха . На 12 след трансфер ЧХГ  е 0.00  :(
Стискам палци на всички , дано имате много много късмет !
« Отговор #368 -: Април 06, 2007, 15:20:40 pm »
Съжалявам миличка  :( Следващият път ще е последен за теб, трябва да вярваш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #369 -: Април 06, 2007, 15:23:05 pm »
Angelina,миличка  :cry:  :bighug:. Бъди силна!
« Последна редакция: Април 06, 2007, 15:25:18 pm от peta »
« Отговор #370 -: Април 06, 2007, 16:47:07 pm »
Counterfeit, не се предавай!
Angelina, съжалявам  :(

lb2f
« Отговор #371 -: Април 06, 2007, 17:02:13 pm »
Counterfeit, стискам палци и чакам резултатите от теста.  :crossfingers:

Angelina, съжалявам много... бъди силна! Прегръщам те.  :bighug:
*
« Отговор #372 -: Април 06, 2007, 18:19:13 pm »
Angelina, съжалявам много, миличка!!!  :sorry: :bighug:
Защо става така? Защо? Хубави стимулации, много яйцеклетки, леки пункции и трансфери на няколко ембриончета, а после какво - нищо?! Защо поне едно не се хваща? Кой ще ми обясни? Мисля, че трябва всеки ин витро опит да е успешен!  Защото всяко едно момиче, стигнало до тук е изстрадало своето дългоочаквано забременяване! Защото всяка една от нас  иска да стане майка повече от всичко друго на света! Защото ние заслужаваме да сме щастливи! И все някога ще бъдем! Само, че кога? Дано да е по-скоро! Много вяра ни трябва! Да вярваме, да се борим и да мечтаем!

*
« Отговор #373 -: Април 06, 2007, 18:20:33 pm »
Angelina толкова много съжалявам :( :(...бях сигурна,че при теб поне ще стане!

При мен нещата са следните - както знаете,вчера бледа черта,ЧХГ 26.5.Днес сутринта- никаква черта,на обяд ми дойде МЦ,кръвен тест от днес - ЧХГ 29.6! 8O Побърках се,мъжът ми звънна веднага на д-р Александров и той за съжаление потвърди,че няма шанс вече...било така наречената химическа бременност,т.е. явно е имало имплантация по някое време,и съответно ЧХГ-то е тръгнало,но след това нещата са пропаднали и това са все още остатъци от хормона в кръвта.Той каза,че ако 29 е бил резултата преди няколко дни,щяло да си е бременност със сигурност,но на този етап трябва да е много повече от 29 вече. Така че няма шанс. :( Общо взето е бил много учуден и казал,че те(екипа) били почти сигурни,че при нас ще стане...но уви не.Утешавам се единствено с мисълта,че явно все пак нещо е станало,т.е. по принцип значи Е възможно и при нас,мога да ги "захвана",така че само остава да мога и да ги "задържа" следващия път миличките душици... :?
Мислех си,че разбирам как се чувства всяка една от вас, преживяла отрицателния тест след инвитро,но едва сега усещам цялата грамадна тежест на тази "присъда".. :( :( Поревах си доста,мисля,че сигурно пак ще си поплача тия дни,но сме решили да гледаме напред и на първо време да си изкараме едно хубаво лято(любимия ми сезон),и ...на есен с песен! :)Със заредени със слънчева енергия и витамини организми,няма начин да не успеем на есен!
п.с.1 За мое голямо съжаление,явно бебчето ни няма да е моята зодия - Стрелец(аз също съм зачената март месец :wink: )
Благодаря ви момичета още веднъж за огромния кураж,който ми давахте,честно не знам как щях да се справя без вас...Прегръщам ви силно и ви желая успешни процедури!Нека аз съм последния :bfn1: за този сезон!

п.с.2 Daqna, обещаното си е обещано - ще правим кушия с бебешки колички,просто няма да е тази година,но съм ти обещала,а аз като обещая нещо си държа на думата!И двете ще успеем на есен,ще видиш! :)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #374 -: Април 06, 2007, 18:30:38 pm »
Ехх, Ангелина, Counterfeit, съжалявам момичета.  :( Кураж!  :bighug:
  09.11.2007
*
« Отговор #375 -: Април 06, 2007, 18:36:11 pm »
Counterfeit, страшно много съжалявам, мила!  :sorry: Почти бях сигурна, че при теб ще се случи чудото! Всичко вървеше чудесно, а накрая... Много съм тъжна... А не мога да си представя какво ви е на вас...Ще събираме парички и вяра и на есен с песен, нали?  :goodluck: :bighug:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #376 -: Април 06, 2007, 18:43:58 pm »
Counterfeit, мило
почти бях сигурна че ще стане при тебе! :hug2:
не те ли викат на преглед все пак?
Подкрепяйте се с твоя и се обичайте повече от всякога!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #377 -: Април 06, 2007, 18:59:08 pm »
Ангелина, Counterfeit.......много, много, много съжалявам момичета.
Много се надявах да се получат нещата и по някакъв начин да се заредя с положителни емоции и аз самата за втория опит. Знам колко е трудно, но ще се справите с това  сега и......на есен една силна зачатска група да им вдигнем успеваемостта дружно за сметка на зимната сесия.
Целувки и прегръдки: Вени

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #378 -: Април 06, 2007, 19:14:33 pm »
Много съжалявам милички и знам колко е тежко.... :( :(
Дано да няма повече отрицателни резулати никога!
Прегръщам ви:bighug: :hug2:

Осиана

Angelina, съжалявам много, миличка!!!  :sorry: :bighug:
Защо става така? Защо? Хубави стимулации, много яйцеклетки, леки пункции и трансфери на няколко ембриончета, а после какво - нищо?! Защо поне едно не се хваща? Кой ще ми обясни? Мисля, че трябва всеки ин витро опит да е успешен! 

Душка, мила и аз това се питам, но знам че отговор няма. Остава надеждата и бъдещето.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #379 -: Април 06, 2007, 19:25:38 pm »
Момичета, прегръщам ви! Сигурна съм в успеха ви, утрешният ден ще е по-добър. Пожелавам го на всички от сърце! :bighug: :bighug: :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika