Angelina толкова много съжалявам
...бях сигурна,че при теб поне ще стане!
При мен нещата са следните - както знаете,вчера бледа черта,ЧХГ 26.5.Днес сутринта- никаква черта,на обяд ми дойде МЦ,кръвен тест от днес - ЧХГ 29.6!
Побърках се,мъжът ми звънна веднага на д-р Александров и той за съжаление потвърди,че няма шанс вече...било така наречената химическа бременност,т.е. явно е имало имплантация по някое време,и съответно ЧХГ-то е тръгнало,но след това нещата са пропаднали и това са все още остатъци от хормона в кръвта.Той каза,че ако 29 е бил резултата преди няколко дни,щяло да си е бременност със сигурност,но на този етап трябва да е много повече от 29 вече. Така че няма шанс.
Общо взето е бил много учуден и казал,че те(екипа) били почти сигурни,че при нас ще стане...но уви не.Утешавам се единствено с мисълта,че явно все пак нещо е станало,т.е. по принцип значи Е възможно и при нас,мога да ги "захвана",така че само остава да мога и да ги "задържа" следващия път миличките душици...
Мислех си,че разбирам как се чувства всяка една от вас, преживяла отрицателния тест след инвитро,но едва сега усещам цялата грамадна тежест на тази "присъда"..
Поревах си доста,мисля,че сигурно пак ще си поплача тия дни,но сме решили да гледаме напред и на първо време да си изкараме едно хубаво лято(любимия ми сезон),и ...на есен с песен! :)Със заредени със слънчева енергия и витамини организми,няма начин да не успеем на есен!
п.с.1 За мое голямо съжаление,явно бебчето ни няма да е моята зодия - Стрелец(аз също съм зачената март месец
)
Благодаря ви момичета още веднъж за огромния кураж,който ми давахте,честно не знам как щях да се справя без вас...Прегръщам ви силно и ви желая успешни процедури!Нека аз съм последния
за този сезон!
п.с.2 Daqna, обещаното си е обещано - ще правим кушия с бебешки колички,просто няма да е тази година,но съм ти обещала,а аз като обещая нещо си държа на думата!И двете ще успеем на есен,ще видиш!