0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #760 -: Май 08, 2007, 14:58:46 pm »
Ралли, наистина ли?! Аз се вкиснах, защото пъпките и болките в корема ги имам всеки път и при предходните опити, се появяваха все около седмица преди лошата новина, както и сега. Малко ме успокоихте, обаче. И сестра ми мисли като Ази, че трябва да се отдалеча от черните си мисли. Преди малко се прибра от работа и слезе при мен с 300 000 модни списания и психотестове за отегчени домакини. Подозирам, че додовечера ще са й щукнали невъобразими идеи. Истина е, че намирам идеята за наистина полезна, но надхвърля способностите ми. А и вие ми действате успокояващо.
Благодаря на всички ви за разбирането и търпението. Предполагам, че с всеки ден до датата на теста, ще ставам все по-досадна!
« Отговор #761 -: Май 08, 2007, 15:16:45 pm »
Лорка, до като не ти дойде има шанс!
Вярвай и мисли позитивно.
Освен това признаците не се различават по нищо.
Късмет!  yahoo_17 :bori_021:
*
« Отговор #762 -: Май 08, 2007, 15:43:58 pm »
Благодаря, Диде! :bori_017:
« Отговор #763 -: Май 08, 2007, 17:50:33 pm »
Касинка, безсънието си е екстра на бременността. И мен ме мъчи, вече съм в 30 г. с. и откакто съм забременяла май съм имала само 3-4 нощи в които съм спала нормално. В останалите- по 4, 5 часа се събират, понякога и по малко.
За чувството на безполезност - и при мене е така, аз съм човек, много деен, без работа не мога да стоя и винаги когато ми се е налагало да си стоя в къщи ми е било много криво. Но настоящата ми работа беше доста свързана с движения и прегъвания в корема, та реших да не рискувам. 13 год го чакаме това чудо все пак  :D Добре, че се захванах с едно дистанционно учене тук, че все пак си запълвам с нещо по-смислено времето. Въпреки, че съм разсеяна и ме мързи :D.
Ти ако не ти е свързана с физич. натоварване работата и нямаш проблеми с бременносттта, мисля, че можеш да си се върнеш на раб. място :)
Успех

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #764 -: Май 08, 2007, 18:30:42 pm »
Аз и сега страдам от безсъние...

Успех на мацките в процедури!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #765 -: Май 08, 2007, 19:00:08 pm »
Благодаря ви много момичета за хубавите думи.Вече съм по добре.Времето лекува наистина.Днес говорих с моята лекарка.Чакаме 3-4 месеца и пак сме на линия.Ама тука в Германия хич не са от обяснителните,мале направо понякга си мисля че съм попаднала във фабрика за...Няма емоции,няма съчувствие.Кратко точно и ясно.време никога няма.Започвам да се замислям дали да не се прибираме до БГ за другите опити.
  На всички които чакат много късмет.И да не виждаме вече отрицателни тестове,че много боли
*
« Отговор #766 -: Май 08, 2007, 19:39:01 pm »
Елист, разбирам те, аз правих едно ИКСИ в България и две в Италия. Въпреки, че италианците са любезни и отзивчиви, бих предпочела България. Всичко си има плюсовете и минусите. Където и да го направиш следващия път, пожелавам ти щастлив завършек!
« Отговор #767 -: Май 09, 2007, 10:23:03 am »
Еlist, напълно си права. И за кагото си правих опитите в един център по репродукт. медицина в Мюнхен /къдто живея/, имах чувството, че са конвейр за ин витро и ИКСИ. Любезни са, обаче започнеш ли да ги разпитваш по-вече, се чижда как им става неприятно. Да не говорим, че и при трите опита схемата ми беше една и съща, дори и количеството на пурегона не промениха.
Взв Варна се чувствах много по-добре психически. Миже би защото контактувам на родния си език, а и д-р Александров е голям сладур :D
Поздрави

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #768 -: Май 09, 2007, 12:18:30 pm »
Еlist, напълно си права. И за кагото си правих опитите в един център по репродукт. медицина в Мюнхен /къдто живея/, имах чувството, че са конвейр за ин витро и ИКСИ. Любезни са, обаче започнеш ли да ги разпитваш по-вече, се чижда как им става неприятно. Да не говорим, че и при трите опита схемата ми беше една и съща, дори и количеството на пурегона не промениха.
Взв Варна се чувствах много по-добре психически. Миже би защото контактувам на родния си език, а и д-р Александров е голям сладур :D
Поздрави

Малко офф. Точно това и на мен не ми харесва при германците, никакво индивидуално отношение, всички са по една схема и...така... Може и точно това да е причина за неуспехите ми. Ще сменям клиниката, но едва ли отношението им ще е много по-различно. Дали да не пробвам в България???
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #769 -: Май 09, 2007, 13:31:13 pm »
Maй разтеглихме много темата.Ще отворя нова тема в Опити за забременяване в чужбина,за да не занимаваме всички тук.Поздрави
*
« Отговор #770 -: Май 09, 2007, 14:49:38 pm »
В България имаме много добри специалисти.
*
« Отговор #771 -: Май 09, 2007, 14:51:41 pm »
[/quote    Ащо се отнася до съня наистина това супер екстра. Но всяко зло за добро
« Отговор #772 -: Май 09, 2007, 16:36:56 pm »

Много сте прави то нали и аз се върнах от Германи
но да не дава господ тук в България да имаш някакви усложнения
и да ти се налага да влизаш в болница че тогава
със сигурност друга песен ще запееме кой е студен и кой не
Аз във момента съм със хиперстимулация и да ви кажа чесно треперя и
и много съм се затъжила за Германия колкото и да казвах
че там не искам да се връщам.
Тука само за 2 дена в клиниката ми струваше над 350лв а ако се наложи
за повече време ако трябва да остана под наблюдение за месец-два както съм чула че се случва? И си напълно зависим само от един Доктор и неговото мнение...
Да не отваряме пък темата държавни болници...
Надута съм като балон едвам се довличам до компютъра и до тоалетната със хиляди страхове и като прочетох на лекарството което ми дадоха за отводнявяне че води до увреждане на плода можете да си представите как се чуствам
не мога да се радвам в момента и на положителен резултат :oops:

*
« Отговор #773 -: Май 09, 2007, 17:34:22 pm »
mari73 :bighug:
*
« Отговор #774 -: Май 09, 2007, 19:09:07 pm »
Mari73, и аз, за жалост, мога само да те прегърна!
*
« Отговор #775 -: Май 11, 2007, 11:02:33 am »
Mari73, какво остава да ти кажа, освен  :bighug: Кураж!
*
« Отговор #776 -: Май 12, 2007, 09:09:40 am »
Здравейте момичета! Как сте?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #777 -: Май 12, 2007, 16:56:38 pm »
Здравейте момичета! Как сте?

Аз добре, а ти?!? :balk_123: :balk_121: :balk_56:
*
« Отговор #778 -: Май 12, 2007, 18:52:24 pm »
А аз полудявам. Тест - вторник, 15.05. Страх ме е от резултата. Чувствам се странно- ту съм бременна, ту не съм бременна. Имах две пъпки, които изчезнаха и никакъв симптом. От два-три дни ми се появи леко бяло течение, не съм го имала от години....
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #779 -: Май 12, 2007, 19:02:08 pm »
Лора, мила, не търси симптоми. Знам, че ти е трудно, но се опитай да се
успокоиш, мисли за хубави неща, усмихвай се, наслаждавай се на прекрасното слънце
и ще видиш, че ще се почувстваш по-добре. Не спирай да вярваш
в успеха си! Пожелавам ти късмет и положителен резултат!