0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #800 -: Май 15, 2007, 20:58:40 pm »
Ей я недей така с наведена глава още в началото на битката си, а нали трябва да я спечелиш. Така не се воюва  :bighug: Бъди спокоина още е рано да се каже какво ще е. Стискам ти палци всичко да се нареди :crossfingers:  yahoo_17. Има много случай на много на брой ф-ли, а пък яйцеклетки  :?. :balk_21: не се обричай на неуспех още в началото. Всичко ще бъде наред   :flower:
« Отговор #801 -: Май 15, 2007, 21:06:27 pm »
По-ведро миличка! Я виж колко мацки ти стискаме палци, този път ще е твоя, трябва да вярваш в това  :D
Прегръщам те и ти желая кураж!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #802 -: Май 15, 2007, 21:19:50 pm »
 :bighug: :grouphug2: :balk_21:
« Отговор #803 -: Май 15, 2007, 21:49:39 pm »
"Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден."
Сенека

"Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии."
Фридрих Ницше  

Тези двамата казват всичко, което бих ти казала в този момент
И да го мислиш, и не - все тая.
Каквото трябва - ти го правиш. Това е най-важното!
Не се товари излишно, сама знаеш че нищо не зависи от теб.
Ние стискаме палци и показалци, а ти се успокой.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #804 -: Май 15, 2007, 21:56:31 pm »
Тutto,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #805 -: Май 15, 2007, 22:13:16 pm »
Tutto_bene, споко, миличка! Всичко ще се нареди както трябва! Успех и от мен !
 :goodluck: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #806 -: Май 15, 2007, 22:26:15 pm »
На гонал ли си? 
Solei, от лекарството зависи ли броя на фоликулите? И аз ще бъда на Гонал. По-малко фоликули  ли да очаквам?

« Отговор #807 -: Май 15, 2007, 22:51:12 pm »
На гонал ли си? 
Solei, от лекарството зависи ли броя на фоликулите? И аз ще бъда на Гонал. По-малко фоликули  ли да очаквам?
Всяка жена реагира индивидуално! Ако ти е първа стимулация, никой не може да каже как ще реагираш. Не го мисли предварително, от тебе се иска спокойствие и вяра в доктора.

Успех момичета  :D

lb2f
*
« Отговор #808 -: Май 15, 2007, 22:57:42 pm »
 Jazzybaby -  :thankyousign: !

*
« Отговор #809 -: Май 16, 2007, 09:08:14 am »
Туто стиснати палци и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

BLACK_ROSE от къде ги намери тези емотиконки?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #810 -: Май 16, 2007, 09:23:45 am »
Tutto, не се притеснявай още от сега. Според мен 4ти ден е много много рано да плачеш за количеството фоликули. Специално в АГ Варна фоликуметриите започват чак на 5ти ден, а ти казваш че си на 4ти. Според мен е много много рано за изводи.
Освен това ще дам себе си за пример - през цялото време се виждаха 15тина фоликула, а на пункцията извадиха 29 яйцеклетки - скити били фоликулите един зад друг се оказа.
Ето и още един пример: едно от момичетата едва креташе с 3-4 дребни фоликулчета чак до 8-9ти ден. И изведнъж се показаха 10тина равни по размер с останалите. Така беше, защото не можеха да й видят добре единия яйчник на прегледите и когато се видя добре най-сетне - приятна изненада.
И последен пример: друго момиче имаше само 2 фоликула през цялото време. Отглеждаше си ги с толкова много любов, съветваха я да се откаже, но тя продължи. И двете яйцеклетки се оказаха добри, и двете се оплодиха, и два ембриона се развиха. За съжаление не настъпи бременност, но искам да кажа, че и с малко фоликули се получават ембриончета.

Хайде сега горе главата и се радвай на малкия отбор юначета, които отглеждаш. :)
И да знаеш, че те искат силна вяра и огромно спокойствие, за да растат!  :hug2:
*
« Отговор #811 -: Май 16, 2007, 09:28:37 am »
На гонал ли си? 

Душка, просто се интересувах на каква стимулация е? А иначе гонала си е един от най-добрите препарати. :D
« Отговор #812 -: Май 16, 2007, 09:44:22 am »
На гонал ли си? 
Душка, броя фоликули зависи от комбинацията - индивидуален организъм + количество и вид лекарства. При първа стимулация никога не се знае как ще реагира организма. От там нататък - въпрос на лекарска преценка  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #813 -: Май 16, 2007, 10:18:13 am »
На пурегон съм и после на меногон. Д-ра каза, че има ресурс...Надявам се да има наистина. Абе нещо не ми върви...Днес се пльоснах на спирката-малко встрани има камъни на тротоара и прахоляк. Стъпих накриво и не можах да се задържа и се подпрях на ръката и полегнах в прахоляка.. :oops: Нищо ми няма-само малка синина н дланта отвътре на едната ръка и ожулено на дясната малко отгоре се ожулих на горната страна на ръката на някакъв камък-като пъпка е(не се вижда много). Ама можеше и да не падам... Съвсем съм се отнесла в последно време :oops:...
« Отговор #814 -: Май 16, 2007, 10:31:31 am »
Туто, споко мила, това е стимулацията... И аз като бях в процедура се носех като "отнесена от вихъра"... едно такова завеяно.... Абе който ме познава, някакси не може да ме върже с това състояние, ама на - така беше  :lol: Така че да не чувам думичките - не ми върви!!! Напротив - убедена съм, че всичко при теб ще е наред и ще успееш  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #815 -: Май 16, 2007, 10:41:19 am »
   Туто, нормално е да си ошашавена в такъв момент. Само не си мисли за неуспех. Този път трябва да успееш!  :crossfingers:
*
« Отговор #816 -: Май 16, 2007, 10:57:53 am »
На гонал ли си? 
[/quote]

Момичета, за броя на фоликулите не зная дали има значение лекарството кое е, но за КАЧЕСТВОТО им има. Гонал прави по-добри яйчица (по мнение на док).

Тутто, ако имаш възможност да си доплатиш и да купиш Пурегон и за останалите дни, лично мое мнение е, че ще е по-добре. Обсъди го с твоя док все пак. Но сега, след един опит зад гърба, не бих ползвала Меногона, който касата отпуска. И аз бях 8 дни на Пурегон и 2.5 дни на Меногон, но док каза след неуспешния край, че Меногона го препоръчва само за инсеминации. използвахме го само, защото ми го бяха отпуснали. Не бих повторила.

Не ти давам съвети, само споделям опит. При всички случаи, каквото и да решиш, говори с док.

Успех!
« Отговор #817 -: Май 16, 2007, 11:09:21 am »
Tуто от стимулацията е :)
И аз бях така, и доста хора, с които съм говорила.
Аз бърках посоките, мятах чашата в кофата, вместо в мивката  :lol:
Казах на мъжа ми, ако се прибере и ме няма, да ми се обади и да ме светне, че съм сбъркала апартамента и не съм си в нас  :lol:
Голям заплес бях. Както казва Рали "отнесени от вихъра" та чак издухани  :lol:

:sunshine: :flower:
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #818 -: Май 16, 2007, 11:18:40 am »
Успех на всички и от мен! yahoo_17

BLACK_ROSE е невероятна, винаги страшни емотикони и картинки! :D
« Последна редакция: Май 16, 2007, 11:24:56 am от Danidan »
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #819 -: Май 16, 2007, 11:31:40 am »
Rally_pat, BLACK_ROSE- отнесените от вихрушката 8) едно голямо :bighug: от мене. :heartbeat:
Tutto_bene всичко ще е наред. Имай вяра на лекаря си. :balk_21: