0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #840 -: Май 19, 2007, 23:58:12 pm »
Честито Лорче!
Нека всичко да е наред и живот и здраве да се радвате на прекрасни рожби!
Лека бременност!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #841 -: Май 20, 2007, 07:23:02 am »
lora.dчестито!!!!ПРЕКРАСНА НОВИНА!Желая ти лека и безпроблемна бременност! :D
На всички момичета в АРТ процедури и на чакащите резултати стискам палци ,УСПЕХ! :D
*
« Отговор #842 -: Май 20, 2007, 10:32:52 am »
Lora, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!! От сърце ти желая леко и приятно бременеене! :lol:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #843 -: Май 20, 2007, 11:03:37 am »
Пожелавам на всички чакащи :bfp: :bighug:!
« Отговор #844 -: Май 20, 2007, 11:09:49 am »
Лори честито и от мен  :balk_101:Желая ти лека и безпроблемна бременност....Надявам се че скоро и аз ще се похваля :balk_602:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #845 -: Май 20, 2007, 11:26:57 am »
Lora Честито! Леко и безпроблемно бременеене  :cloud9:
Sugari75 - успех!
« Отговор #846 -: Май 20, 2007, 11:36:17 am »
Благодаря pink77..много мило :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #847 -: Май 20, 2007, 17:18:43 pm »
Lora.d Видя ли, че нещата се подредиха както искаше.Много се радвамза теб.Желаяти леки :cloud9: и  накрая да гушкаш здраво  :bori_021: много  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #848 -: Май 20, 2007, 17:19:59 pm »
Сугаре, стискам ти палци.Успех.
*
« Отговор #849 -: Май 20, 2007, 21:23:50 pm »
Момичета, безкрайно ви благодаря! Оше не мога да дойда на себе си от щастие!
Sugari, трябва да се похвалиш, стискам палци!
Успех на всички чакащи! :bighug:
« Отговор #850 -: Май 20, 2007, 22:49:58 pm »
Честито на Лора и на всички успели момичета в пролетната сесия, които все още не казват от суеверие. За съжаление аз правих инвитро през март на почти естествен цикъл, което беше неуспешно. Сега се стягам за юни, вероятно на дълъг протокол, така че ще бъда активна в следващата тема - Инвитро/Икси Юни - Септември 2007. Успех на всички! :)
*
« Отговор #851 -: Май 20, 2007, 23:09:37 pm »
Лори :) честито и тук :) Лека бременност  :wink:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #852 -: Май 20, 2007, 23:17:02 pm »

Честито отново и от мен,Лорка! :D
Лека и спокойна бременност!
Надявам се ,че пролетната сесия все още не е приключила и чакаме още положителни резултати!Стискам палци на всички момичета и им желая успех от все сърце!
« Отговор #853 -: Май 21, 2007, 09:21:55 am »
Честито, Лора! Лека и безпроблемна!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #854 -: Май 21, 2007, 09:38:17 am »
 :bighug:
 :bighug: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #855 -: Май 21, 2007, 10:03:17 am »
Lora-d честито! Лека бременност ти желая!
Аз пък тази вечер имах проблем с биенето на инж. оргалутран. Мъжът ми трябваше да ми я бие и така ми я хакна в корема-иглата беше тъпа и ме заболя много. Като я извади излезе малко от течността навън върху корема ми, защото я извади много рязко... Аз я смукнах със спринцовката и го накарах да ми я боцне и останалата част. На всичкото отгоре излезе и кръв...ох незнам дали не е фатално :(. Утре трябва да си бия още един оргалутран и прегнил по-късно...Направо незнам.. Скарахме се и той ми каза да си търся донор. Не можел да издържа повече...А аз какво да кажа като се подлагам на това и в крайна сметка пак аз съм виновна... :(

Тутто, горе главата, не падай духом. Той самият не е мислил това, което е казал. Избило му е напрежението просто. Само бъди спокойна и не се напрагай психически. Знам колко неизпълнимо звучи, но се опитай! Ние сме с теб!  :bighug:

Лора_д, честито! :balk_46: Много се радвам на успеха ти! Дано е заразен за всички останали от тази тема, които все още са в процедура или чакат резултат! А на теб пожелавам да се насладиш максимално на идните 9 месеца и да се радваш на двоен щастлив финал!  newsm04
« Отговор #856 -: Май 21, 2007, 10:42:06 am »
Lora-d честито! Лека бременност ти желая!
Аз пък тази вечер имах проблем с биенето на инж. оргалутран. Мъжът ми трябваше да ми я бие и така ми я хакна в корема-иглата беше тъпа и ме заболя много. Като я извади излезе малко от течността навън върху корема ми, защото я извади много рязко... Аз я смукнах със спринцовката и го накарах да ми я боцне и останалата част. На всичкото отгоре излезе и кръв...ох незнам дали не е фатално :(. Утре трябва да си бия още един оргалутран и прегнил по-късно...Направо незнам.. Скарахме се и той ми каза да си търся донор. Не можел да издържа повече...А аз какво да кажа като се подлагам на това и в крайна сметка пак аз съм виновна... :(

Tutto bene, това с инжекцията е нормално. една сестра ме научи как да си ги бия сама и ми обясни.
че наистина има места на които боли и тече кръв пък сега ти го казвам и от опит.
като те заболи (много). вадиш иглата и пробваш на друго място.
Затова е най-добре сама да си ги поставяш (свиква се).
А за мъжете те всички са такива.аз моя 2 дена след трансфера му бях казала да си събира куфарите.
че не спираше да ме ядосва за глупости. те се шашкат повече от нас и не знаят как да реагират.
не му обръщай внимание.малко :bonk:и ще се оправи
аз все се питам защо неи жените :ask: та нали те имат много повече място в бирените им *коремчета* от нас... :D

*
« Отговор #857 -: Май 21, 2007, 11:03:46 am »
А за мъжете те всички са такива.аз моя 2 дена след трансфера му бях казала да си събира куфарите.
че не спираше да ме ядосва за глупости. те се шашкат повече от нас и не знаят как да реагират.

Аз тук искам да си защитя моето мъжленце. Не даваше косъм да падне от главата ми през цялото време на стимулацията и чакането след трансфера. Беше много много спокоен, беше безкрайно мил и добър! :balk_602: Ееееех, да можех да съм постоянно в стимулация, че сега ми се поскарва за това онова  :oops:
« Отговор #858 -: Май 21, 2007, 11:18:07 am »

Аз тук искам да си защитя моето мъжленце. Не даваше косъм да падне от главата ми през цялото време на стимулацията и чакането след трансфера. Беше много много спокоен, беше безкрайно мил и добър! :balk_602: Ееееех, да можех да съм постоянно в стимулация, че сега ми се поскарва за това онова  :oops:

Ази, и аз като теб .... Ама пък ми е добричко мъжлето... пу пу пу

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #859 -: Май 21, 2007, 11:29:26 am »
Момичета  :flower:!
Късмет  yahoo_17 за всички ни!

За моето любимо момче!

Процеса е много труден и за двамата партньори!
Ние изнасяме физически всичко!
Но на тях им остава безмълвно да го наблюдават от страни!
И знаеики колко са безсилни, тихо да страдат!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)