Tуто от стимулацията е
И аз бях така, и доста хора, с които съм говорила.
Аз бърках посоките, мятах чашата в кофата, вместо в мивката
Казах на мъжа ми, ако се прибере и ме няма, да ми се обади и да ме светне, че съм сбъркала апартамента и не съм си в нас
Голям заплес бях. Както казва Рали "отнесени от вихъра" та чак издухани
:lol:Наистина съм леле-мале.... Вчера излязох на обяд и не се наобядвах, а бях закусила. Нали не трябвало да се пие кафе-аз реших да не пия(заради стимулацията), въпреки, че съм с ниско кръвно. Отидох в жегата към 2 часа на обяд за преглед и като ми стана лошо...абе усещам, че ще припадна и ме боли глава..Никога не ми е ставало така. И накрая казах на сестрите, че ми е лошо-незнам каквво да правя...а то беше почти 4 часа вече. Сестрата ми премери кръвното 80 на 40 някъде... Слязох и си взех кафе и едно шоколадче и се оправих за 10 мин. Абе какво ми става? Досега имам доста опити и такова чудо не е било.
Tutto, на мен ми се случи такава случка вечерта като ми дойде, когато узнах окончателно, че опита е неуспешен. И то не от стимулацията или други интервенции, а от много мислене. От психическото пренапрежение, за което само аз съм си виновна разбира се. Просто седнах на леглото, облегнах се и не помня нищо след това, докато не се събудих след около час.
Затова те съветвам:
контактувай с повече хора, които не знаят и не искаш да научават за проблема ти, за да не говориш постоянно единствено на тази тема, да се отплесваш в други посоки, за да ти е малко поне по-леко.
Аз избягвах контакти, защото бях болна и не исках и други вируси да ми се налепят на и без това кекавия организъм. И сама като куку си седях по 12 часа и само за процедурата мислех. А когато не бях сама, намилах на съпруга ми какво е станало, какво може да стане, какво да не стане... Абе луда работа. И накрая само дето не се побърках. Сега го отчитам като огромна грешка.
за теб!