0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #820 -: Май 16, 2007, 11:36:43 am »
Tуто от стимулацията е :)
И аз бях така, и доста хора, с които съм говорила.
Аз бърках посоките, мятах чашата в кофата, вместо в мивката  :lol:
Казах на мъжа ми, ако се прибере и ме няма, да ми се обади и да ме светне, че съм сбъркала апартамента и не съм си в нас  :lol:
Голям заплес бях. Както казва Рали "отнесени от вихъра" та чак издухани  :lol:

:lol:Наистина съм леле-мале.... Вчера излязох на обяд и не се наобядвах, а бях закусила. Нали не трябвало да се пие кафе-аз реших да не пия(заради стимулацията), въпреки, че съм с ниско кръвно. Отидох в жегата към 2 часа на обяд за преглед и като ми стана лошо...абе усещам, че ще припадна и ме боли глава..Никога не ми е ставало така. :oops: :? И накрая казах на сестрите, че ми е лошо-незнам каквво да правя...а то беше почти 4 часа вече. Сестрата ми премери кръвното 80 на 40 някъде... Слязох и си взех кафе и едно шоколадче и се оправих за 10 мин. Абе какво ми става? Досега имам доста опити и такова чудо не е било.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #821 -: Май 16, 2007, 11:44:19 am »
Цитат
Досега имам доста опити и такова чудо не е било.
ЧУДОТО тепърва предстои! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #822 -: Май 16, 2007, 17:32:22 pm »
Цитат
Досега имам доста опити и такова чудо не е било.
ЧУДОТО тепърва предстои! :goodluck:
И аз така мисля! stork-girl:D
Туто,  :bighug: стискам ти палци.
*
« Отговор #823 -: Май 16, 2007, 18:09:51 pm »
Tуто от стимулацията е :)
И аз бях така, и доста хора, с които съм говорила.
Аз бърках посоките, мятах чашата в кофата, вместо в мивката  :lol:
Казах на мъжа ми, ако се прибере и ме няма, да ми се обади и да ме светне, че съм сбъркала апартамента и не съм си в нас  :lol:
Голям заплес бях. Както казва Рали "отнесени от вихъра" та чак издухани  :lol:

:lol:Наистина съм леле-мале.... Вчера излязох на обяд и не се наобядвах, а бях закусила. Нали не трябвало да се пие кафе-аз реших да не пия(заради стимулацията), въпреки, че съм с ниско кръвно. Отидох в жегата към 2 часа на обяд за преглед и като ми стана лошо...абе усещам, че ще припадна и ме боли глава..Никога не ми е ставало така. :oops: :? И накрая казах на сестрите, че ми е лошо-незнам каквво да правя...а то беше почти 4 часа вече. Сестрата ми премери кръвното 80 на 40 някъде... Слязох и си взех кафе и едно шоколадче и се оправих за 10 мин. Абе какво ми става? Досега имам доста опити и такова чудо не е било.
Tutto, на мен ми се случи такава случка вечерта като ми дойде, когато узнах окончателно, че опита е неуспешен. И то не от стимулацията или други интервенции, а от много мислене. От психическото пренапрежение, за което само аз съм си виновна разбира се. Просто седнах на леглото, облегнах се и не помня нищо след това, докато не се събудих след около час.
Затова те съветвам: контактувай с повече хора, които не знаят и не искаш да научават за проблема ти, за да не говориш постоянно единствено на тази тема, да се отплесваш в други посоки, за да ти е малко поне по-леко.
Аз избягвах контакти, защото бях болна и не исках и други вируси да ми се налепят на и без това кекавия организъм. И сама като куку си седях по 12 часа и само за процедурата мислех. А когато не бях сама, намилах на съпруга ми какво е станало, какво може да стане, какво да не стане... Абе луда работа. И накрая само дето не се побърках. Сега го отчитам като огромна грешка.

:crossfingers: :crossfingers: за теб!
*
« Отговор #824 -: Май 19, 2007, 13:04:49 pm »
Милички, някой да знае какво стана с Лора?
Изгуби се нещо - как ли е минал теста? - дано е за добро изчезването й ...
 :crossfingers:

Нахита, и теб чакаме, мила  :goodluck:

Успех на всички останали в процедура!
 :bighug:
*
« Отговор #825 -: Май 19, 2007, 13:19:13 pm »
Да бе,и аз гледам тази наша темичка нещо се позагуби напоследък от хоризонта... Тутобене,Лора,Наха - стискам палци,момичета!Чакаме хубави новини от всички ви!! :bfp:....
То май е време да се почне нова тема Инвитро/ИКСИ Юни-Август примерно..тоз път няма да я почвам аз обаче,че си падам нещо малко карък и очевидно не донесох много добър късмет на тази пролетна серия(включвам и себе си в т.ч. :?),освен това преди есента няма да почвам процедура така че нека я започне някой,който все пак ще е в лятна процедура :lol:
Желая успех,много усмивки и слънчеви дни на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :goodluck: :sunshine: :sunshine: :sunshine:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #826 -: Май 19, 2007, 13:39:34 pm »
Момичета предполагам ще ме разберете :oops:, че не искам да пиша преди да ми е минал теста. Не ми се иска да изпреварвам събитията. Може да сте сигурни, че какъвто и да е резултата ще го разеберете :bighug:. Стискам палци на всички, които чакат резултата в това число включвам и себе си  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17.

М/у другото до колкото знам през летния сезон не се правят процедури.
« Последна редакция: Май 19, 2007, 13:41:10 pm от naha »
« Отговор #827 -: Май 19, 2007, 13:53:14 pm »
аз ще правя,юни-юли
*

naha

• 1474
« Отговор #828 -: Май 19, 2007, 13:54:28 pm »
 kit kat  успех миличка.  :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #829 -: Май 19, 2007, 18:35:23 pm »
Момичета, милички, ето че се завърнах......  с :bfp: !
Безкрайно съм щастлива! И благодаря на всички вас за подкрепата! На Кит кат, Наха и Тутобене стискам здраво палчи!
*
« Отговор #830 -: Май 19, 2007, 18:47:38 pm »
Lora.d,
Честито! Лека и безпроблемна бременност!!!

*

naha

• 1474
« Отговор #831 -: Май 19, 2007, 18:47:57 pm »
 :bighug:
« Отговор #832 -: Май 19, 2007, 18:51:54 pm »
лори,браво!!!!ЧЕСТИТО
*
« Отговор #833 -: Май 19, 2007, 19:04:04 pm »
Милички, благодаря!  :bighug:
*

Dia-11

« Отговор #834 -: Май 19, 2007, 20:03:48 pm »
Честито и от мен
« Отговор #835 -: Май 19, 2007, 20:34:48 pm »
Lora-d честито! Лека бременност ти желая!
Аз пък тази вечер имах проблем с биенето на инж. оргалутран. Мъжът ми трябваше да ми я бие и така ми я хакна в корема-иглата беше тъпа и ме заболя много. Като я извади излезе малко от течността навън върху корема ми, защото я извади много рязко... Аз я смукнах със спринцовката и го накарах да ми я боцне и останалата част. На всичкото отгоре излезе и кръв...ох незнам дали не е фатално :(. Утре трябва да си бия още един оргалутран и прегнил по-късно...Направо незнам.. Скарахме се и той ми каза да си търся донор. Не можел да издържа повече...А аз какво да кажа като се подлагам на това и в крайна сметка пак аз съм виновна... :(
*
« Отговор #836 -: Май 19, 2007, 21:24:40 pm »

Лора честито!Желая ти много спокойна и успешна бременност! :goodluck: :babyflips:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #837 -: Май 19, 2007, 21:30:03 pm »
Честито, Лора!
Лека , спокойна, и успешна бременност!
*

naha

• 1474
« Отговор #838 -: Май 19, 2007, 21:48:56 pm »
 Tutto_bene  сигурна съм, че това ще е просто лош период в живота ви. Може би и той го изживява силно, но мъжете са такива предпочитат да кажат нещо и с това да ни наскърбят отколкото да покажат слабост. Миличка сигурна съм, че и той страда заради това, на което се подлагаш. Остави го, ще отмине. Всичко ще се нареди. Покажи му че го обичаш. Нека разбере, че имаш нужда от него, това ще го върне. За нищо не си виновна  :bighug: Ние също сме с теб.  :balk_21:
*
« Отговор #839 -: Май 19, 2007, 23:37:08 pm »
Честито, Лора!
Лека и безпроблемна бременност!
На останалите момичета - късмет и успех!!!