три месечно бебе на гърне?????????? . това просто не е за вярване. но определено пред мен стои голям проблем с гърнето и дано се справя скоро.
Гане,при вас как стоят нещата
Ниа, аз го пробвах няколко пъти и определено има интерес, ако мога така да кажа. Започнах като навърши годинка. Само че преди това му затоплях гърнето със сешоара, за да не го стресне ако е студено. Доста време стоим, занимаваме се, пеем песнички и си показваме разни играчки докато свърши нещо. Той по дефиниция от бебе, ако чуе сешоара и пишка, та ако много ми писне да го чакам - включвам го и така става по-бързо. Обаче от както боледувахме, не смея да го разголвам и да го държа толкова време на гърнето, че да не ни повтори. Чакам сега майка и ще се пробваме пак.
Мари, тук е задължителен теста, но се прави с венозна кръв. По същия начин след 8 ч. вечерта не трябваше да ям, а след 12 ч. и течностите се спират. Взеха ми 3 пъти кръв, като първо беше съвсем на гладно, после ми дадоха някакво специално сиропче и пак ми взеха кръв, след това си почаках като пич доста време, разгледах де що списания имаше в чакалнята и пак ми взеха кръв. В началото и аз дадох урина. Явно при теб се е получила някаква специфична реакция, защото на мен не помня да ми е ставало лошо. До колкото знам е задължителен, тъй като понякога дори и да няма обремененост (семейна), бременните жени развиват диабет и е желателно да се следи.
Мини, за запека - при кърмачета, тук в Германия казват, че ходенето на 2-3 дни не е проблем и не се счита за запек. Смята се, че детето усвоява всичко и няма какво да изхвърли. Ако не се дава вода, чай или нещо друго - не би трябвало да е от това, че си пила чай. Провери дали не си сменила някоя храна в менюто си. Може да се дължи на храната, която ядеш.