Здравейте ,незнам при вас дали се е случвало подобно нещо , но аз искам да споделя какво става напоследък при нас с бебчо.Понякога яде много добре и от двете гърди, по 10 минути от гърда на хранене,но от известно време започна едно реване щом го допра до гърдата си без да е засукал дори , само при допира и той започва да реве , давам залъгалка и спира, давам гърда и пак почва.Това е единия проблем , другия е щом започне да яде след известно време пуска гърдата и се опитва отново да я засуче , но ако не стане на секундата започва да се дърпа и да плаче,един вид започва да се нерви , че не става веднага и се сърди доста дълго , дори с часове не иска да яде !Незнам какво да правя като го гледам , че не яде ми се къса сърцето , но от друга страна хапва все нещо и не остава съвсем гладен .Според педиатърът не трябва да се тревожа за това , че не яде по много , дори не ми препоръчва да се цедя и да му давам , а кърма си имам.Направо ми се плаче като го гледам да реве и да е гладен , но ако му давам от шише ще ми спре кърмата и той ще се отбие.Наддава от както се е родил до сега около 870гр. не е много но е кърма , вие как мислете имали ли сте подобни проблеми ? Не ми се иска да спирам да кърмя все се надявам че този проблем е временен и после ще се нормализират нещата , надявам се да го кърмя поне до 6 месец пък после каквото ще да става.