Здравей Туци , на колко дена е бебчето , май сте все още на няколко дена , а на вас ви трябва все още малко количество мляко ,не се тревожи , че от едната и илиза по-малко мляко и при мен е така в момента , а се кърмим вече 2 м. и половина , няма страшно щом се цедиш и ако даваш на бебето по- малко да суче няма да ти спре кърмата , при мен на скоро се случи нещо подобно почти ми спря кърмата от стрес , но за около седмица нещата се оправиха с цедене и с пиене на чай на хип за кърма , ядох и много орехи и пиех мляко , така си върнах кърмата отново , но едната гърда все пак има по- малко от другата , но аз правя така , че като усетя бебо да се нерви , че не пуска вече добре го местя на другата гърда и от там се донахранва добре и така действаме няма как.Аз също почти се бях отчаяла и си купих АМ за всеки случай , ако ми спре тотално кърмата , но нещата се оправиха с малко повече желание и усилие.Има и друго нещо с помпа не можеш да изцедиш това количество което го има в гърдата бебето смуче по-добре от помпата , това го знам тъй като си купих електронна везна и като го изтегля виждам колко е изял , а с помпа нищо не цедя.