Здравейте и от нас в края на седмицата
Честити месечинки на патерици и нови зъбчета, на най прекрасните малчовци и майкиНие сме на вълна захранване. Събирам информация, консултирам се и така денят ми минава много бързо, а преди да родя ми се е струваше, че часовете за цяла вечност.
Ние изпробвахме всички познати и непознати капки със симектикон, пробвахме и капки на билкова основа, правих чайчета от семена на копър и анасон, правих загряващи масажчета, въртолетчета и каквото се сетите още, но ефект нулев. Майчета ако някое от бебчовците страда дълго време от колики, може и да се касе за лактозен дефицит като при нас
и досега се чудя дали всъщност сме имали колики или лактозата е била причина за нашите проблеми.
Книжки и аз се опитвам да намеря, но рядко имам време да излизам сама. Винаги съм с малчо, а щом вляза в някой магазин веднага се ококорваме и ревем.
И аз често изпадах в депресивни състояния, особено когато малкия плачеше неутешимо, а аз с нищо неможех да му помогна. Много съм щастлива, че д-р Бърди е сред нас и макар от разстояние винаги съвсем точно дава мнение и ценни за мен съвети.
В момента захранвам малкия мъж и оризовата каша като първа храна много му харесва. Тук чукам на дърво, да продължаваме все така. На моменти Тони се заиграва сам, което ме прави спокойна и доволна, но трябва да съм винаги в неговият кръгозор.
Започна да следи с поглед всяко мое движение, например като чистя става тих и кротък, абе душичка.
За второ за момента не смея и да си помислям. Първо да изгледам Антоан, а после ще му мисля живот и здраве. Винаги съм казвала, че от бебе до бебе има разлика. Например Мименцето на Дони е същата като мой Тони, щура и ревлива (извини ме Дони),а Миташки е пич и половина, спокоен и послушен. Ей такова бебче си пожелавам при друга евентуална моя бременност.