Здравейте момичета! Не съм писала отдавна, защото не ми остава много време. Искам да пиша и аз по темата. Много е неприятно, но за съжаление и аз напуснах работа когато трябваше да правя процедура. Шефовете ми знаеха за проблема още при постъпването ми на работа..., но това не помогна. Заплатата ми беше смешна за това, което работех-чертаех проекти на AutoCAD. Оказа се, че мъжете са взимали за същото нещо(без да могат да чертаят на тази програма) от 2 до 5 пъти по-големи заплати.. Подписваха се срещу проектант, без да имат такава правоспособност, а единствения човек с трудов стаж като инж. бях само аз, а колежката ми имаше опит също с проекти и то доста голям.. Отношението беше отвратително. Тя имаше 2 деца и когато се разболяваха и отсъстваше беше обвинявана за неуспехите на мъжете, въпреки че чертаеше в къщи и всъщност това, което зависеше от нея тя го правеше много бързо и в срок. Мъжете снасяха погрешна информация на шефовете, че тя не си била свършила работата, въпреки че в компютъра се вижда точно на коя дата е направен чертежа.. Отношението към мен беше подобно. Накрая бяхме принудени двете да напуснем работа... Аз напуснах веднага, защото ми предстоеше процедура, а тя остана. Месец след като аз напуснах и тя си взе неплатена отпуска се появи обява, че си търсят проектант и техн. сътрудник- за нашите места. Не искаха да ни изплатят полагаемите ни се минимум 4 брутни заплати по чл.331 от КТ.. Стана страхотен скандал. Онзи нямало защо да ни дава 4 такива заплати. За сведение един от голегите ми взима на месец 1200 лв. Моите 4 брутни заплати са точно 1400 лв. Друг от колегите е взимал чисти 1500 лв. Та затова си помислете дали има смисъл. С мен се изгавриха и коментираха, че съм била третирана различно заради положението, в което съм била... Как съм третирана? Заплатата ми беше много ниска и като излязох болнични 1 месец заради процедура сами се сетете колко съм взела.. Тях не съм ги ощетила по никакъв начин,но въпреки ниската заплата взех още по-малко пари, защото болничния, който се полага от фирмата (за 1 ден)не ми беше изплатен... Така че незнам дали е правилно да се уведомяват шефовете за тези проблеми... Аз втори път никога не бих го направила! Бих си взела платената отпуска и неплатена също, за да не разбират въобще. Аз напуснах и направих процедурата-неуспешна, но следващата беше успешна.. Сега си гушкам детето и се радвам, че се махнах от онзи ад..