Привет момичета,толкова е писано за тоя Дуфастон,че не знам има ли друго така коментирано лекарство.Искам да ви кажа,че и аз след подробно ровене в нета зададох въпрос на гинеколожката ми дали е вярно,че Дуфастона подтиска овуто.Тя ми каза,че има хиляди схеми,по които може да се приема и че това не е вярно за овуто-зависи от схемата.Например аз го приемах дълго време от 11 до 25 ден,като двама лекари потвърдиха,че не ми се подтиска овуто.Както и да е,не търсех тогава бременност,съответно нямаше такава.Преди около 6 месеца ми го смениха от 16 до 25 ден по 1.От тогава обаче цикъла ми взе някак да се удължава повечето пъти-от 32-33 дни на 38.Това определено ме притеснява.И другото-около 23 ден на този цикъл трябваше да сложа глобула клотримазол-на следващия ден прокърви.Лекарката каза,че може да съм имала ову и за това така да е станало,но нямаше време да ме прегледа.Изписа ми друг крем за мазане против гъбички.От него още след първото слагане започна кървене почти като при менструация.Спрях го,за 3 дни мина и после си продължих мазането.Днес обаче вече е 39 ден,а цикъл няма.Правих си тест преди около 3-4 дни,отрицателен беше.Според вас на какво се е дължало това кървене-възможно ли да овуто да е било наистина около 24-25 ден?И преди съм използвала съшите вагинални лекарства,но не съм получавала кървене.