Все прескачах темата, като й виждах заглавието, а то какъв пропуск е било.
Хайде да се включа преди да я заключат.
Първо, да благодаря на бременните Мари и Лейди, мама Морковче, че заеха тази позиция.
Моето мнение е, че Зачатие е форум с много ценни личности, много качествена информация и не е добра идея да се разводнява.
Лично аз, никога не съм се чувствала неприятно, когато някоя жена позната, непозната или приятелка е забременяла. Питала съм се защо става толкова лесно- 2 мои близки приятелки забременяха от "първото махане на презерватива". Радвам се на децата им, не завиждам. Това си е техния късмет от житейското тото.
Гадно се чувствах, когато за първи път ходих на преглед при един местен лекар и улучих часовете за женска консултация. Имаше поне 10 жени, почти всички от малцинствата, млади бремени с по 1-2 раждания. Всяка 1 от тях се изказа - в кой месец е, как е родила предишния път, кой лекар какви пари е искал и какво ли не още.
Само аз мълчах и се потях, и се притеснявах за размерите на фоликула си
ПОчувствах се виновна, различна, сбъркана...
В бг.мама не влизам. В момента от там нямам какво да науча.
Като забременея, (някой ден) предполагам, че ще влизам и там, но винаги ще вярвам повече на майките от Зачатие.
В бг. мама е много розово и следникаво за мен. Това е мое мнение, защото аз по характер не обичам подобен начин на общуване, и както Фуси се изрази "лиготии". Явно е въпрос на темперамент, а може би и на възраст
НЕКА ЗАЧАТИЕ ДА СИ ОСТАНЕ МЯСТОТО ЗА СРЕЩА НА ИНТЕЛИГЕНТНИ, ЧЕТЯЩИ И ТАКТИЧНИ ДАМИ, КОИТО СА СЕ СБЛЪСКАЛИ С КОШМАРЪТ НАРЕЧЕН СТЕРИЛИТЕТ.