0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kremi74

• *
  • 31
  • Музиката е моят живот
Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #340 -: Юни 04, 2007, 15:05:11 pm »
Честито на всички успели момичета!Аз съм една от вас.Днес ми беше второто впръскване от първото ми инсе,правихме го в 2 поредни дни.Инсето мина нормално и се надявам от тук нататък всичко да върви така.Стискам палци на всички,успех!!! :bfp1: :goodluck:  :crossfingers:
*
« Отговор #341 -: Юни 04, 2007, 16:00:28 pm »
Креми стискам ти палци :-) и ти желая успех :D и аз ще вървя по твоя път следващия месец по всяка вероятност. 
*
« Отговор #342 -: Юни 04, 2007, 17:55:40 pm »
Melissa, kremi74, kremm стискам ви палци момичета, да се похвалите с хубави новинки :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Тити тихичко честито и от мен, чакаме да кажеш как е минал прегледа :crossfingers:

В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #343 -: Юни 04, 2007, 17:57:53 pm »
Креми стискам ти палци :-) и ти желая успех :D и аз ще вървя по твоя път следващия месец по всяка вероятност. 
и аз тръгвам по този път, само , че след месец. успех на всички. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #344 -: Юни 04, 2007, 20:49:47 pm »
На момичетата, които чакат заветния резултат стискам силно палци.
« Отговор #345 -: Юни 05, 2007, 07:11:37 am »
Kremi75  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #346 -: Юни 05, 2007, 16:06:14 pm »
Здравейте, момичета!
На всички ви пожелавам хубави резултати!!!
И ние най-после се решихме да направим инсе :D
Тъй като съпругът ми през по-голямата част от годината не е в БГ решихме да опитаме и по този начин. Той си беше в България за 2 месеца, изпратих го преди 2 седмици. Направихме спермограма, която е доста добра, според нашия лекар. Аз имам направена цветна снимка и съм с една проходима тръба. Моята инсеминация беше на 03.06 и 04.06. след стимулация с Клостилбегит и една инжекция Прегнил 5000, която бе поставена на 02.06. Малко преди да замине, съпругът ми остави материал за няколко инсета, който замразихме в "Майчин дом" Варна. От 2-3 месеца вече имат и там замразител и ние сме им първите клиенти :D Имах четери фоликула и в понеделник на 04.06 се бяха пукнали. И сега си чакам, но съм доста спокойна :D В денят на инсето мъжът ми се обади да каже, че е с мен и да съм кажела на лекаря да не объркал материала :D :D :D 8O И така милички на всички ви стискам палци!!!
« Отговор #347 -: Юни 05, 2007, 16:11:26 pm »
sori,4e se namesvam, no moge li predi ins. da se napravi prohodimost na trabite.
Predvaritelno blagodaria.ako niakoi mi otgovori. :wink:

« Отговор #348 -: Юни 05, 2007, 16:13:28 pm »
SLECH_1504, пиши на кирилица. Задължително е да се провери проходимостта на тръбите преди инсе.

lb2f
« Отговор #349 -: Юни 05, 2007, 16:14:36 pm »
Да, на всяка цена!!! Успех :D
« Отговор #350 -: Юни 06, 2007, 09:59:26 am »
Да, и освен, че е задължително да се направи тест за проходимост на тръбите преди инсе, има по- голяма вероятност от забременяване в същият месец  :D Моята инсеминация беше 4 дни след теста за проходимост.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #351 -: Юни 06, 2007, 11:07:45 am »
Бени, успех и дано да не ти се налага второ инсе. ние започваме през юли, след морето и докато съм прясна от лапарото. късмет. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #352 -: Юни 08, 2007, 21:41:47 pm »
Здравейте!Аз също другата седмица ще правя инсеминация.Днес ми е 8 ден от началото на М и от вчера от време на врем имам леки болки от ляво.Доктора ми каза да дойда на 11 ден,цикъла ми е 24-27 дни и се притеснявам да не изпуснем момента.Тези болки може ли да се дължат на нарастване на фоликула?Миналият месец за първи път ходих на фоликуметрия и на 11 ден фоликула беше 17 мм.,значи се е спукал някъде към 12,13 ден, мисля.Дали може цикълът ми този месец да е по-различен и овуто да е по-рано? Ох дано да не изпуснем момента..
« Отговор #353 -: Юни 09, 2007, 13:17:24 pm »
Здравейте!Аз също другата седмица ще правя инсеминация.Днес ми е 8 ден от началото на М и от вчера от време на врем имам леки болки от ляво.Доктора ми каза да дойда на 11 ден,цикъла ми е 24-27 дни и се притеснявам да не изпуснем момента.Тези болки може ли да се дължат на нарастване на фоликула?Миналият месец за първи път ходих на фоликуметрия и на 11 ден фоликула беше 17 мм.,значи се е спукал някъде към 12,13 ден, мисля.Дали може цикълът ми този месец да е по-различен и овуто да е по-рано? Ох дано да не изпуснем момента..
Болките може да се от нарастване на фоликула, и мен ме боли така понякога.
Ако цикъла ти е 24 дни според мен е възможно овулацията да е и по рано от 11 ден. Ако има възможност иди още в понеделник, за да си спокойна. Успех!
*
« Отговор #354 -: Юни 09, 2007, 19:49:18 pm »
Здравейте,
Присъединявам се и аз към вас. Моята първа инсеминация беше на 2.06. на естествен цикъл. Дано всички да имаме късмет!!!!
*
« Отговор #355 -: Юни 10, 2007, 18:21:02 pm »
beny, silvi 35, vixi успех милички :) стискам палци за хубави новини :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #356 -: Юни 12, 2007, 05:52:01 am »
Момичета, и при мен  :bfn: . Миналата седмица си напишках един тест и той беше  :bfn:. Направих си и кръвен, за всеки случай. И той беше  :bfn:. Не исках да повярвам, надявах се и той да греши, макар да ми е известно, че кръвните тестове никога не грешат.Нали все пак надеждата последна умира? Надявах се. Живеех с мисълта, че все пак може и да нося малко същество в себе си. До днес. Когато дойде М и всичко свърши. Това ми беше първата инсеминация и не очаквах, че така тежко ще приема неуспеха. Прегръщам ви всички и дано поне вие видите така мечтаните 2 чертички.  :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1:

[/url]
*
« Отговор #357 -: Юни 12, 2007, 10:31:02 am »
Мелиса не се отчайвай, всички знаем че е много трудно, но не губи кураж.
 :balk_103:Аз имам един въпрос към вас момичета и на мен ми предстои в четвъртък инсе, ако всичко върви по начертания път. Та въпроса ми е следния: след биенето на прегнила колко часа трябва да минат до инсеминацията. Аз безкрайно вярвам на моят лекар, но все пак за мое инфо да ми кажете като часове колко? 
« Отговор #358 -: Юни 12, 2007, 11:14:25 am »
Съжалявам, Мелиса  :( Дано следващият път да е успешен.

Крем, аз като правех инсеминации прегнила ми го биеха следобед, а на другата сутрин беше инсето. Успех!
*
« Отговор #359 -: Юни 12, 2007, 11:50:47 am »
Мелиса не се отчайвай, всички знаем че е много трудно, но не губи кураж.
 :balk_103:Аз имам един въпрос към вас момичета и на мен ми предстои в четвъртък инсе, ако всичко върви по начертания път. Та въпроса ми е следния: след биенето на прегнила колко часа трябва да минат до инсеминацията. Аз безкрайно вярвам на моят лекар, но все пак за мое инфо да ми кажете като часове колко? 
36h по принцип
Успех :D
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....