Здравейте момичета,
въпреки, че това ми е първия коментар във форума искам да ви кажа, че постоянно ви чета мненията и много ми помагат, тъй като в клиниката все или забравям да питам или не обясняват подробно защото пред вратата чакат още 20 човека. Та форума на зачатие ми се явява "2ро мнение от специалист".
Аз съм на 7ми ден от трансфер на два ембриона (3ти ден след пункцията).
За сега нямам кървене и го приемам като положително обстоятелство. Едва издържам да се спра да си направя тест, защото мисля, че няма да отчете дори и да съм бременна.
Не знам внушение ли е или наистина се случи така както го чувствам, но днес започнах да кихам едно след друго 7 пъти. Почна ли няма спиране просто... на 7мия път усетих остра болка много ниско долу и го почувствах така все едно ми се отлепи ембриончето. Не знам това възможно ли е. Все пак кихането беше продължително, съответно и напъните ниско в корема.
Не знам внушавам ли си или не, но ви моля за някакво мнение дали е възможно ембриончето да се отлепи, евентуално ако се е закачило или имплантирало вече? От тогава усещам една тъпа болка около десния яйчник или някъде около него.
Ще се побъркам просто.