Мръсен, гаден, вирус
броди из Софето!!!
Никола се сдоби с него в неделя, точно на време за да отложим втория Пентаксим
Понеделник не беше добре, аз си останах в къщи - таман той се пооправи, аз го лепнах. Сега дето се вика - сме си съвсем интинми, след като си обменихме първите бацили
АААамааа отвратително е - гърлото ми е като пионерска връзка, хрема, топлооо, на всичкото отгоре има спешно да си довърша нещо и съм паркирана на работа върху 10 сантиметрови токчета. Пфу
За проходилките - аз мисля, че умереното им използване не е лошо. Само че да го пъхна там и да го оставя без надзор ми е абсурд. У нас така са разположени вещите, че със сигурност докопва нещо забранено. Виж, в бънджи-то , става! Пък му е и голям кеф - кудкудяка от радост.
Но мерак за ходене голям. Успех - променлив
. Той има два уреда - незвнам как да ги назова ... водят се проходилки, ама не съвсем. Едни такива с дръжки и колелца. За единия горещо благодаря на гостувалите ми девойки, гоито му го подариха. Детето не е фиксирано от нищо, стои изправено и бута уреда, а той се търкаля и така Никола крачи като гвардеец. Според мен са доста полезни, макар че вчера го оставих точно за 3 минути сам и като се върнах в стаята той вече весело се прехвърляше из мебелите.