0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #420 -: Юли 04, 2007, 12:41:46 pm »
Знам, че е глупав въпрос,но колко време най-често продължава стимулацията.

1-ви опит - 8 дни
2-ри - 9 дни

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #421 -: Юли 04, 2007, 13:47:08 pm »
Благодаря за отговорите.
« Отговор #422 -: Юли 05, 2007, 08:34:19 am »
Момичета,незнам къде да си пратя въпроса,затова го пускам тук. Вчера ми беше 12 ден след трансфера,кръвен тест не съм правила,вечерта сложих Прегнил 5000 в 18 часа и към 20 часа забелязах зацапване.Много се притесних,защото съм чела тук други моми4ета споделят за това,само че в по-ранен етап.Към 23:30 направих уринен тест.Е,резултата е две лентички,но едната е много слабо изразена.Боже,никога не съм виждала 2 лентички!.Тази сутрин нищо няма засега,но корема така или иначе ме понаболява.Незнам...Миналия опит завърши с М точно на 12 ден след трансфера...На док още не съм звъняла.Какво да мисля незнам.Сега съжалявам,че не направих кръвния тест вчера сутринта. :( Вие какво ще кажете,момичета?  :ask:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #423 -: Юли 05, 2007, 08:47:06 am »
не разчитай на уринен тест. той хваща прегнила
при предишното ми икси на 4-ти ден от прегнил 5000 УИ, уринният отчете ясно 2 черти, но кръвния беше 1.02
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #424 -: Юли 05, 2007, 09:09:02 am »
Момичета,незнам къде да си пратя въпроса,затова го пускам тук. Вчера ми беше 12 ден след трансфера,кръвен тест не съм правила,вечерта сложих Прегнил 5000 в 18 часа и към 20 часа забелязах зацапване.Много се притесних,защото съм чела тук други моми4ета споделят за това,само че в по-ранен етап.Към 23:30 направих уринен тест.Е,резултата е две лентички,но едната е много слабо изразена.Боже,никога не съм виждала 2 лентички!.Тази сутрин нищо няма засега,но корема така или иначе ме понаболява.Незнам...Миналия опит завърши с М точно на 12 ден след трансфера...На док още не съм звъняла.Какво да мисля незнам.Сега съжалявам,че не направих кръвния тест вчера сутринта. :( Вие какво ще кажете,момичета?  :ask:

Както ти казах, нищо не е загубено. Добре е, че зацапването е еднократно.

Уринарен тест е излишно да правиш  :!:

Днес ти е 14 ден от трансфер а не 13.  :idea:

Миналата година на 12 ден от трансфера получих кафеникаво зацапване, и като теб бях сложила Pregnyl 5000UI. Изчаках 2 дни и направих  кръвен ß-hCG тест, резултат беше 380, имаше вероятност да е от Прегнила. В деня на теста отново имах зацапване дори бях убедена, че е менструация, защото беше подплътено със  силен ПМС. Повторих теста след два дни беше 863.

Успех!
« Последна редакция: Юли 05, 2007, 09:11:45 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #425 -: Юли 05, 2007, 09:24:30 am »
Момичета,малко се успокоих като прочетох отговорите ви.Не разчитам никак на уринарния тест,но такова отчаяние ме беше обзело снощи...Както някой беше писал тук из форума,и аз ставам като маниачка-през 15 мин. ходя до тоалетната.Лошото е че нито кръвен мога да правя,нито уринарен тест,просто си чакам да видим какво ще стане нататък.Снощи дори не си взех лекарствата,така силно бях убедена,че е М.Дано не ви дотягам с моите истории  :oops:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #426 -: Юли 05, 2007, 09:49:06 am »
Снощи дори не си взех лекарствата,така силно бях убедена,че е М. :oops:

Ето тази грешка НЕ БИВА ДА ПРАВИШ!

« Отговор #427 -: Юли 05, 2007, 10:05:38 am »
Май много я оплесках... :BangHead: От тази сутрин пак започнах да вземам лекарствата.Колко е полезно,че си разговарям тук с вас.Много отговори намерих и ви благодаря че ви има.  :bighug:
« Отговор #428 -: Юли 05, 2007, 10:14:27 am »
Момичета,малко се успокоих като прочетох отговорите ви.Не разчитам никак на уринарния тест,но такова отчаяние ме беше обзело снощи...Както някой беше писал тук из форума,и аз ставам като маниачка-през 15 мин. ходя до тоалетната.Лошото е че нито кръвен мога да правя,нито уринарен тест,просто си чакам да видим какво ще стане нататък.Снощи дори не си взех лекарствата,така силно бях убедена,че е М.Дано не ви дотягам с моите истории  :oops:

Всички сме минали през това, опитай се да мислиш позитивно. Слушай док и не бързай да се панираш.
МНОГО УСПЕХ от мен!
*

evro

• 5167
« Отговор #429 -: Юли 05, 2007, 11:15:12 am »
Втората бледа черта може да не е от прегнила, все пак си напишкала теста няколко часа след инжекцията, а пика на прегнила е след ~30 часа след боцкането. Пий си лекарствата и се надявай! Стискам ти палци! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #430 -: Юли 05, 2007, 11:25:50 am »
Въобще не си помислай да спираш лекарствата. Това може да направи само док!
Стискай кълки, лежи и почивай. Всичко ще е наред и скоро ертичките ще се превърнат в точка на екрана на ехографа.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #431 -: Юли 05, 2007, 12:18:08 pm »
здравеите отново моми4ета и аз се присъединявам към лятната темичка след неуспешното ми икси преди месец пак съм на линия сега съм на лека стимулациа пия прогинова,в понеделник съм в клиниката да видим кога ще ми сложат сладоледчетата имаме 5 замръзени,желая на всички много късмет и само положителни тестечета.
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif
« Отговор #432 -: Юли 05, 2007, 12:33:37 pm »
След вашите думи вече съм силно обнадеждена,както когато станах от стола след трансфера.Толкова силно вярвах тогава,че този път всичко ще е ок!Док ми каза,че няколко дни след като направя теста,можем да видим всъщност колко са плодните сакове и дали "имали съдържание".Нещо много не ми стана ясно как теста ще е положителен,ще има плоден сак,но може и да е без съдържание.Ама наистина извинявам се ако на някой въпроса му се стори елементарен.Отдавна чета форума,все съм имала въпроси,но чак сега се "отприщвам" и се "уча в движение"  :)
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #433 -: Юли 05, 2007, 12:47:46 pm »
След вашите думи вече съм силно обнадеждена,както когато станах от стола след трансфера.Толкова силно вярвах тогава,че този път всичко ще е ок!Док ми каза,че няколко дни след като направя теста,можем да видим всъщност колко са плодните сакове и дали "имали съдържание".Нещо много не ми стана ясно как теста ще е положителен,ще има плоден сак,но може и да е без съдържание.Ама наистина извинявам се ако на някой въпроса му се стори елементарен.Отдавна чета форума,все съм имала въпроси,но чак сега се "отприщвам" и се "уча в движение"  :)

Абе не го мисли от сега. Всичко ще е ОК.
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #434 -: Юли 05, 2007, 15:01:50 pm »
Kaпчице, мила, не губи надежда! Успокой се и си пусни кръвен тест на 7я ден след последната инж.прегнил. Аз направих уриннен тест на 10я ден след ЕТ и видях дете чертички, който в момента ритат в коремчето ми!
Късмет мила!!!! :goodluck:
« Отговор #435 -: Юли 05, 2007, 15:16:21 pm »
Браво на теб Мече!  :balk_46:
Хайде дано и аз скоро да имам добри новини.
*
« Отговор #436 -: Юли 05, 2007, 15:29:28 pm »

Zdraveite momi4eta!
Molia za savet! Prez septemvri se pribiram v BG.za parvoto mi In Vitro.V momenta mislia da probvam inseminazia, no neznam pri neyspeh 6te moga li da zapo4na nova stimulazia za In Vitro prez sept.Neznam kakvo da pravia.

Pozdravi na vsi4ki i  GOOD LUCK!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #437 -: Юли 05, 2007, 16:11:30 pm »

Zdraveite momi4eta!
Molia za savet! Prez septemvri se pribiram v BG.za parvoto mi In Vitro.V momenta mislia da probvam inseminazia, no neznam pri neyspeh 6te moga li da zapo4na nova stimulazia za In Vitro prez sept.Neznam kakvo da pravia.

Pozdravi na vsi4ki i  GOOD LUCK!

Първо ти желая...  Успех! Още с тази инсеминация.  :D

Но ако се стигне до  IVF, няма да има проблем да го направиш през септември.

*
« Отговор #438 -: Юли 05, 2007, 16:12:22 pm »
Здравей, Arlina! Няма никакъв проблем да пробваш сега с една инсеминация и ако тя не е успешна да направиш през септември ин витро. Желая ти успех!
П.П. Пиши на кирилица!

*

evro

• 5167
« Отговор #439 -: Юли 05, 2007, 16:14:22 pm »
Arlina, а стимулирано ли ще е инсето?

Те осмислят живота ни!