0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #560 -: Юли 11, 2007, 11:09:43 am »
cygnus,болката си ми е като при М,не е усещане за тежест.Корема ми е малко подут.Петъчен ден ми беше ЕТ,събота пътувах,и от понеделник се върнах на работа.Работя в офис,не е физически труд.Имам възможност да правя почивки.Не съм пред TV, но правя всичко възможно да не изтърва Човечето.Надявам се да се е вкопчило здраво и да е много упорито,да не се пуска.Милото ми тази сутрин даже му вика:"Дръж се,защото мама става от леглото"  :) 
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #561 -: Юли 11, 2007, 11:20:23 am »
.Надявам се да се е вкопчило здраво и да е много упорито,да не се пуска.Милото ми тази сутрин даже му вика:"Дръж се,защото мама става от леглото"  :) 
миличката ми!
всичкоще е наред,то ще стои на топло при мама :crossfingers:
*
« Отговор #562 -: Юли 11, 2007, 11:40:41 am »
Вземи си една седмица отпуска! С кървене не е добра идея да ходиш на работа.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #563 -: Юли 11, 2007, 12:11:33 pm »
Честито на всички бремнелки! Лека и щастлива бременност!  :jump12:

И аз започвам стимулацията от днес с по 2 ампули пурегон по дълъг протокол.
Искам да ви попитам нещо: тъй като имам общо 12 ампули има ли вероятност стимулацията да продължи само 6 дни.Някой дали е имал такава кратка стимулация? Мъжът ми няма да е БГ до вторник, та и затова да се притеснявам сега. Толкова се бях ошашавила днес, че не се и усетих да питам Док., а сигурно няма да го видя до неделя, когато ми е първия преглед.
Много ще съм ви благодарна за отговорите.
Успех на всички момичета в процедура!  :crossfingers: :goodluck:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #564 -: Юли 11, 2007, 12:17:47 pm »
Честито на всички бремнелки! Лека и щастлива бременност!  :jump12:

И аз започвам стимулацията от днес с по 2 ампули пурегон по дълъг протокол.
Искам да ви попитам нещо: тъй като имам общо 12 ампули има ли вероятност стимулацията да продължи само 6 дни.Някой дали е имал такава кратка стимулация? Мъжът ми няма да е БГ до вторник, та и затова да се притеснявам сега. Толкова се бях ошашавила днес, че не се и усетих да питам Док., а сигурно няма да го видя до неделя, когато ми е първия преглед.
Много ще съм ви благодарна за отговорите.
Успех на всички момичета в процедура!  :crossfingers: :goodluck:

Аз съм с "ефирни стимулации", вероятно е обаче да ти се наложи да допълваш бройката или док да добави менопур или меногон примерно.
При мен 1-ви опит - 14 пурегона и 3 меногона
2-ри опит - 10 гонала и 8 менопура
Желая ти успех! :D :crossfingers: yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #565 -: Юли 11, 2007, 12:40:11 pm »
Благодаря ти Евро. То няма проблем ще допълваме щом трябва. Въпроса е обаче, стимулацията да не само 6 дни, че мъжо ми го няма да дава материал. Ще се върне във вторник, а това са 7 дни. Ей това ми е притеснението. Пфу, няма мира!Все за нещо трябва да се притеснявам! :(
*

evro

• 5167
« Отговор #566 -: Юли 11, 2007, 12:46:38 pm »
ооо на дълъг протокол - 6 дни стимулация?!, Не, мисля че е малко вероятно, не се шашкай за това сега.  :D
« Последна редакция: Юли 11, 2007, 13:05:55 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #567 -: Юли 11, 2007, 12:49:48 pm »
Много се съмнявам, че стимулацията ти ще е само 6 дни. Най-вероятно ще ти включат и друг препарат. Пурегон съдържа само ФСХ и често се добавя на по-късен етап комбиниран продукт (ЛХ+ФСХ).
Но, дори и да ти е 6 дни стимулацията, следва прегнил, един ден почивка и чак тогава пункция и съответно мъжкото присъствие. :D
Дишай спокойно и се радвай на Надеждата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #568 -: Юли 11, 2007, 12:57:41 pm »
Много се съмнявам, че стимулацията ти ще е само 6 дни. Най-вероятно ще ти включат и друг препарат. Пурегон съдържа само ФСХ и често се добавя на по-късен етап комбиниран продукт (ЛХ+ФСХ).
Но, дори и да ти е 6 дни стимулацията, следва прегнил, един ден почивка и чак тогава пункция и съответно мъжкото присъствие. :D
Дишай спокойно и се радвай на Надеждата.

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #569 -: Юли 11, 2007, 14:32:51 pm »
kapka_lubov, не се тревожи излишно. Което зависи от теб си го направила. Ако можеш вземи си болничен или отпуск и почивай. Зацапването се среща често, това не значи, че ще се случи нещо лошо. Аз имах почти един месец зацапване, дори кървене като цикъл, но едната плацента беше ниско долу и това било причината. Нали слагаш утрогестан? Желая ти спокойствие, и наистина може да очакваш второ сакче след 1-2 седмици, мила. Кураж!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #570 -: Юли 11, 2007, 17:14:13 pm »
Ехаааа колко хубави новини ме чакали тук, докато ме нямаше

Момичета Диана, Лео, Капка Любов - Честито милички :) много късмет от тук нататъка и само щастливи мисли :)  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

На момичетата в процедури много късмет  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

На останалите - кураж и стискайте силите за напред  :grouphug2:

Прегръщам ви всички  :bighug: :bighug: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #571 -: Юли 11, 2007, 17:45:12 pm »
White, Евро благодаря ви за отговорите, че много се бях притеснила.
Сега като ходих на обяд да ми бият   инж. успях да попитам акушерката и тя каза, че няма страшно и във вторник сме щели да сме доникъде още. :?
Ма болят тия инжекции...  :(, чак ми се дорева.

Евро, да те питам под  "ефирни стимулации" леки стимулации ли разбираш или точно обратното? Акушерката ми каза, че от касата ни били дали разреден пурегон и затова по два, че дори в неделя да съм носела 3, ако се наложи. Нищо не разбирам, какъв е сега тоя разреден пурегон?  :o
*

evro

• 5167
« Отговор #572 -: Юли 11, 2007, 17:52:24 pm »
 :lol: няма разреден пурегон.
Спокойно, мойте стимулации бяха относително леки,  по принцип така се започва първите 4-5 дни се бият по 2, след това си на ФМ и ако вървиш добре пръдлжавате по 2 бр., ако има нужда от повече се бият по повече. Учудвам се че те боли при поставяне на инжекциите, за мен това е една нищожна болчица :wink:

Те осмислят живота ни!

« Отговор #573 -: Юли 11, 2007, 18:04:33 pm »
Благодаря ти за отговорите Евро.
Бе доста ме боля и то пареща болка, но мина след 15-тина мин. Била съм се стегнала. Да питам и на вас ли бият инжекциите в корема на стол? Доколкото прочетох се поставяли в легнало положение.
За разредения пурегон се заклевам, че така ми каза акушерката.  :(
« Отговор #574 -: Юли 11, 2007, 18:30:49 pm »
Благодаря ти за отговорите Евро.
Бе доста ме боля и то пареща болка, но мина след 15-тина мин. Била съм се стегнала. Да питам и на вас ли бият инжекциите в корема на стол? Доколкото прочетох се поставяли в легнало положение.
За разредения пурегон се заклевам, че така ми каза акушерката.  :(

Най-вероятно е имала предвид, че е разтворен пурегона. Ако е на прах, тя го разтваря и тогава течността е по-малко, съответно боли по-малко.
И на мене ми слагаха инжекциите седнала на стол. Честно казано, болката ми е била най-малкият проблем.

lb2f
*

evro

• 5167
« Отговор #575 -: Юли 11, 2007, 19:14:46 pm »
Пурегон от 100 е сух, на съчма е в ампулата, а пурегон от 50 е течен. И легнала може и седнала може, не ги гледай като те бодат. :D :kiss:

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #576 -: Юли 11, 2007, 19:29:17 pm »
Здравейте,вече пети ден съм на стимулация със Гонал Ф - 225 ,интересува ме има ли някои с подобен протокол на стимулация и колко дни да очаквам да продължи стимулацията.
« Отговор #577 -: Юли 11, 2007, 19:32:05 pm »
Да, от 50 е Евро та за това по 2 явно, и оттам количеството е по-голямо, както казва  jazzybaby :)
Ми не ги гледам. И кръв като ми вземат също не гледам, ма не ме боли.
Както и да е искам да се извиня на всички, че ви досадих с моите въпроси.
Благодарение на теб Евро вече се успокоих.  :D
*

evro

• 5167
« Отговор #578 -: Юли 11, 2007, 23:14:55 pm »
iliana_k, въобще не се извинявай, на никого не си досадила, факта че си добила поне малко спокойствие ме накара да се усмихна, наистина сега трябва да си спокойна и да имаш доверие на екипа си! Питай на воля, но не се паникьосвай без основание. Чакаме отчет за броя на фоликулчетата! :D
Вярвай в успеха!

asi73, аз сега бях на гонал 150, дозата се определя индивидуално, принципно 225 ед. е нормално, първия път бях на пурегон 200 което е почти същото.
Стискам палци и за теб! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #579 -: Юли 12, 2007, 06:33:26 am »
Ех, че хубави новини! Честито на щастливките, спокойна бременност, здрави и сладки бебчета! Чакаме следващите щастливо очакващи мамчета, дано са много, много! Успех на всички!