0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #600 -: Юли 12, 2007, 18:41:43 pm »
На всички момичета, които са в процедура - много късмет и успех!!! yahoo_17 :crossfingers: :goodluck:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #601 -: Юли 12, 2007, 18:41:53 pm »
Успех на всички момичета в процедури! Желая ви кураж, спокойствие и късмет! В добри ръце сте всичките!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #602 -: Юли 12, 2007, 18:44:13 pm »
Успех на всички ви!

п.п. аз съм онази дето главата и е м/у ушите  :balk_70:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #603 -: Юли 12, 2007, 18:54:47 pm »
Здравейте,вече пети ден съм на стимулация със Гонал Ф - 225 ,интересува ме има ли някои с подобен протокол на стимулация и колко дни да очаквам да продължи стимулацията.
Aси73,аз съ6то бях на Гонал Ф 300ЕД. от 3ден на цикала и стим.продъжи 10дена ,не се притеснявай има6е едно моми4е с 400 ед.и няма6е проблеми затова ,4е бъди спокойна и успех. :bighug:
« Отговор #604 -: Юли 12, 2007, 21:15:38 pm »
Здравейте, и аз стартирах днес с 2 ампули Гонал по 75. При д-р Стаменов съм.

Аз пък бях със зелена блузка и дънки.  :balk_70:
Таурус, ти седеше до нас на пейката до вратата на кабинета.  :wink:

Успех на всички!  yahoo_17 stork-boy stork-girl
« Последна редакция: Юли 12, 2007, 21:17:15 pm от Жабче »
  09.11.2007
*
« Отговор #605 -: Юли 12, 2007, 22:46:02 pm »
Отдавна не съм влизала и ето колко хубави новини! Честито на успелите! Вдъхнахте ми толкова надежда!
Да се отчета и аз: вчера започнах стимулацията с 125 IU Менопур. Първият път като ми сложиха инжекцията почуствах силно гадене и цялата се изпотих, но после, слава богу, отмина и днес ми понася по-добре. Боли ме леко глава. Някой със същитото лекарства и симптоми?

Мина и сондажа. Оказа се, че церивикалният канал нещо не ми е съвсем наред. Вече се отчайвам - където да ме пипнат и все нещо не е както трябва .... Не можах да разбера какво точно му има..док каза, че ще го оправи, но доста болезнена ми се видя процедурата. За това искам да попитам дали някой е правил трансфер с упойка? :oops:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #606 -: Юли 12, 2007, 23:47:20 pm »
За това искам да попитам дали някой е правил трансфер с упойка? :oops:

Едва ли! Преди трансфера бият но-шпа в дупето, дават ти лексотан и поставяш индометацин. Повярвай ми, не е нещо, за което си струва да се тревожиш! И мен ме боля сондажа първия път мноооого, на второто ИКСИ почти нищо не усетих, и трансфера мина тихо и спокойно, толкова ми се спеше и ми беше едно такова все едно, че нямам думи. А и мила, като знаеш за какво го правиш-струва си всяка болка! Желая ти късмет! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #607 -: Юли 13, 2007, 07:16:28 am »
Успех,момичета!

:blowingdust: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #608 -: Юли 13, 2007, 07:21:13 am »
Момичета, yahoo_17 желая ви успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #609 -: Юли 13, 2007, 07:24:20 am »
На всички момичета в АРТ процедури ,желая много много късмет!!!

yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #610 -: Юли 13, 2007, 07:43:10 am »
Момичета, успех и скоро да завалят положителни тестове!  :D
« Отговор #611 -: Юли 13, 2007, 08:35:06 am »
Отдавна не съм влизала и ето колко хубави новини! Честито на успелите! Вдъхнахте ми толкова надежда!
Да се отчета и аз: вчера започнах стимулацията с 125 IU Менопур. Първият път като ми сложиха инжекцията почуствах силно гадене и цялата се изпотих, но после, слава богу, отмина и днес ми понася по-добре. Боли ме леко глава. Някой със същитото лекарства и симптоми?

Мина и сондажа. Оказа се, че церивикалният канал нещо не ми е съвсем наред. Вече се отчайвам - където да ме пипнат и все нещо не е както трябва .... Не можах да разбера какво точно му има..док каза, че ще го оправи, но доста болезнена ми се видя процедурата. За това искам да попитам дали някой е правил трансфер с упойка? :oops:
Бижу, копирах отговора от друга подтема. Успех мила и ще ти стискам палци  :balk_103:
При първия ми опит самия сондаж беше много болезнен,после на самия ЕТ също.Опита завърши с М. И т.к. си спомням какъв малък ужас беше,тази година док. пак ми прави сондаж,един ден преди ЕТ.Страшна работа.Така се бях изтеглила на стола, не питайте...Имаше и защипване...Та казах,че просто не мога да издържа на това,а и точно в името на каузата, настоявах за пълна упойка,както при пункцията.Като се събудих,нищо не усещах.И док ми каза,че т.к. е направил това защипване предния ден,може би е нямало да ме боли при ЕТ.Но така или иначе е добре,защото съм била абсолютно отпусната и всичко е минало както трябва.Това беше моето решение на ситуацията.А за резултатите писах в друга подтема.   
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #612 -: Юли 13, 2007, 08:55:48 am »
Мен самия сондаж ме болеше,но не повече от инсеминация,затова пък след това 4/5 часа ме болеше ниско корема.Днес ми е 7 ден на стимулация и увеличиха гонала на 300 единици почна да ми става лошо след инжекцията и да ме боли корема.Дали след като ги извадят фоликулчетата ще ми минат тези болки.
*
« Отговор #613 -: Юли 13, 2007, 09:20:01 am »

Здравей Бижу,мен съ6то ме бе6е много страх за ЕТ като разбрах 4е 6те бъде без упойка,но мина много добре.ЕТ бе6е като обикновен гин.преглед, трябва само да се отпусне6 и да бъде6 спокойна вси4ко 6те мине добре.
За сондаж не не мога да кажа ни6то ,за6тото на мен не са ми правили тук в Испания незнам дали изоп6то го правят задължително.
Успех на теб и вси4ки моми4ета на които им предстои ин витро/икси дано вси4ки се похвалите с  :bfp:
 :crossfingers: :crossfingers:  :crossfingers: :bighug:
*

evro

• 5167
« Отговор #614 -: Юли 13, 2007, 11:11:35 am »
От горчивия си опит ще ви кажа, че за мен сондажа трябва да е задължителна процедура.
kassi, направиха ми всичко необходимо преди ЕТ и проблем пак имаше...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #615 -: Юли 13, 2007, 12:07:36 pm »
И аз ще повторя, че сондажа е много важен (моят ми го правиха 2 месеца по-рано, така се случи просто). При мен ЕТ стана за буквално 2 мин, но трансфера на момичето, с което бяхме заедно продължи около 40 мин. Не знам точно какъв беше проблема - нещо анатомично мисля, финалната права на процедурата трябва да е без предпоставки за спънки.
*
« Отговор #616 -: Юли 13, 2007, 12:43:54 pm »
За6то е толкова важен сондажа за какво се прави?
*
« Отговор #617 -: Юли 13, 2007, 12:52:37 pm »
  Важен е, за да няма изненади при ЕТ. Проверява се шийката и дълбочината на матката. Определя се размера на катетъра, който ще се използва при самия трансфер.
*
« Отговор #618 -: Юли 13, 2007, 13:04:10 pm »
  Важен е, за да няма изненади при ЕТ. Проверява се шийката и дълбочината на матката. Определя се размера на катетъра, който ще се използва при самия трансфер.
И ако се налага се прави дилатация на шийката.
*

evro

• 5167
« Отговор #619 -: Юли 13, 2007, 13:06:05 pm »
И ако се налага се прави дилатация на шийката.
в месеца предшестващ процедурата :)

Те осмислят живота ни!