0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изчетох доста теми за усещанията и това което се прави (или не) след трансфера, но не намерих много за периода на стимулация. Споделете как се чувствате по време на стимулация.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Как се чувствате по време на стимулация?
« Отговор #1 -: Юни 06, 2007, 19:47:18 pm »
някъде писах:
1-я път страх, надежда, страх...
2-я път надежда, страх, надежда...

Успех Marin4e! :D
« Последна редакция: Юни 06, 2007, 20:08:36 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Юни 06, 2007, 20:00:50 pm »
Сякаж нямах някакви кой знае какви оплаквания. Стимулацията ми протече със смесени чувства - надежда, отчаяние/защо точно аз трябва да изтърпя всичко това/ и накрая страх от предстоящата пункция. Надявам се сега да не ме е страх толкова. Все пак веднъж минах по този път.
« Последна редакция: Юни 06, 2007, 20:13:51 pm от Zvezdichka »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Юни 06, 2007, 20:16:36 pm »
Еуфорична. :lol:
« Отговор #4 -: Юни 06, 2007, 20:19:30 pm »
Aз си бях екстра. С изключение на противопоказанията от листовката, защото ги изпитах почти всичките  :lol: Главоболие (което отшумя месеци след като бях приключила), ту ми беше топло, ту судено, болезнени гърди....такива неща  :) То кво да чувстваш - отиваш, поемаш си дневната доза дрога, прибираш се, на следващият ден пак......От време на време даряваш кръв за естрадиола и ти поглеждат яйцата, и така  :lol:
« Отговор #5 -: Юни 06, 2007, 20:27:56 pm »
Аз еуфорията, стараха и надеждата си ги усещам още отреди да почнем същинската стимулация  :D

По скоро май ме интересува физически как се чувствахте...
*
« Отговор #6 -: Юни 06, 2007, 20:31:18 pm »
Физически - добре,с изключение на 2-3 килца които явно качих(чак впоследствие ги забелязах :lol:).Психически - супер,защото знаех,че вече правим нещо сериозно по въпроса,започнали сме процедурата и това ме изпълваше с чувство на удовлетворение и даже еуфория (в този смисъл Лали добре го е казала :lol:)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #7 -: Юни 06, 2007, 20:42:17 pm »
физически и аз се чувствах идеално,нямах никакви оплаквания.психически-бях още по-добре.както е казала лали-бях в еуфория.
в дните след трансфера обаче бях смазана психически,след като на 3,4-ти ден започна да се появява ПМС.
« Отговор #8 -: Юни 06, 2007, 20:48:08 pm »
Физически - супер!
Качваш няколко килца, коремчето започва да расте - това е , за да свикваш с бъдещата бременност! Чувстваш се пълна с живот - все пак фоликулчетата стават много повече от нормалното. А и като си представиш общия им обем /напр. 20бр.х 18мм = не знам колко!!!!! /. Така, че няма начин да не си усещаш коремчето! Но все пак се разхождаш, подтичваш и въобще си водиш нормален начин на живот.
А иначе - настроението беше просто на върха!!!!!!!!! Това да знаеш е нужно най-вече!
Успех!
« Отговор #9 -: Юни 06, 2007, 20:50:33 pm »
М да.. и аз бих казала, че по време на стимулацията бях в страхотно настроение.. Предварително си ме гонеше шубето от многото предстоящи инжекции (и тук във форума бях споделила), но те бяха най-малкия проблем.. Физически - понапомпа ми се малко бюстът, не че иначе съм слабичка.. :oops: малко и коремчето ми по-голямко стана, но нищо фрапантно.
След трансфера обаче рязко ми падна гарда..  :?, което препоръчвам да НЕ се случва!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #10 -: Юни 06, 2007, 21:17:47 pm »
боцкането в корема е като ужилване от комар, не боли,
главоболие от вр. на време,
към края на стимулацията си усещах яйчицата,
тогава чустваш и подуване на корема от циците на долу,
повече слуз,
миии това май беше при мен :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #11 -: Юни 06, 2007, 22:59:32 pm »
Точно както го е описала евро.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #12 -: Юни 06, 2007, 23:58:33 pm »
Аз по едно време усещах яйчниците си като камъни, големи и тежки... :lol:
Но инъче, бях ок. След цикъла обаче имах и аз главоболие, топли вълни и закъснение на М. 12-13 дни. Не съм се подувала.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #13 -: Юни 07, 2007, 09:14:07 am »
Усещах леко напрежение в яйчниците. Не смея да кажа, че ми се поду корема. Десния ячник усещах през цялото време, явно той не е много редовен. Той ме болеше до средата на втория цикъл след приключване на процедурата. И вече 2 месеца по-късно още е малко уголемен. Левия беше и си е ок.
Гърдите се понапомпаха леко и в деня на пункцията сякаш и от тях извадиха всичко - спаднаха. Влязох на пункция напомпана и излязох по "капли" :).
Нощем ставах да пишкам на 2 часа. Предполагам, че яйчниците понатискаха мехура и затова.

Успех, Марин4е!  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #14 -: Юни 07, 2007, 11:19:17 am »
И аз като при евро,дори и главоболие нямах.Искаше ми се психически по-стабилна да съм.Май му отървах края в един момент.
*
« Отговор #15 -: Юни 07, 2007, 11:38:38 am »
Аз пък към края на стимулацията се чувствах много преуморена. Но не се притеснявай - всичко отминава и се забравя много бързо. Успех!!!
*
« Отговор #16 -: Юни 07, 2007, 16:20:06 pm »
Психически се чувствах перфектно,изпълнена с толкова надежда,даже раздавах на тези,на които не достигаше.Физически-натежала с повече от 15 кила,задъхвах се много,болките не ми правеха впечатление.На вечер ставах по няколко пъти до тоалетна.Бях една такава вяла,отпусната,мудна,а бе не бях аз.Май при мен всички странични действия идваха от Преднизолон F.Намразих го това лекарство.Като го спрях и всичко си дойде на мястото,освен излишните килограми,с които може би още дълго ще се боря.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #17 -: Юни 07, 2007, 16:34:24 pm »
Физически-натежала с повече от 15 кила

Това само по време на стимулацията ли? Направо се плаша  :(
*
« Отговор #18 -: Юни 07, 2007, 16:43:03 pm »
Да,от първият Декапептил до деня на теста.Но ти-спокойно,не при всички е така.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #19 -: Юни 07, 2007, 16:47:50 pm »
Относно килцата - при мен са около 3 кг.