Shayms 25, благодаря ти за сайта. Дори си харесах две колички, но дали офертите са актуални. А и пише, че тежат по 18кг. Иначе много ми харесаха.
Kassi актуални са ,ваоб6те нямам идея колко тежат по принцип коли4ките за близнаци
,трябва да питам 6те проверя тука в Белгия, коя е наи- леката и колко кг.тежи долу горе ,но сигурно 6те е адски скапа
За мен специално триколките са по лесно за маневриране и не се напава6 като ги бута6 ,докато тия с малките колелца по 2 дето са -голям зор е (ка4ване по тротоари ,автобуси).Аз си купих скоро на Torck -osnovata e lqtna koli4ka ,ko6 и maxi cosi (комбинирана) .Тук педиатрите не препора4ват о6те от самото на4ало да се слага бебето в maxi cosi ,заради положението на грабна4ния сталб.Аз отна4ало дори мислех да не си купувам ко6а, а с maxi cosi да караме ,но така или ина4е го взех и него ,тои е сас специален колан за секурити и става и за кола -сега вси4ки нови модели ги правят сас такива колани ,ако искате мога да снимам и да ви покажа.Дори в на4алото ,можете да оставяте бебенцата да спят в ко6а таи като са малки и пространството е по-малко и не се 4увстват загубени примерно ,както в голямата голяма ко6ара ,но това си е ли4ен избор всяко бебе е разли4но ,просто това са идеи и препораки (на курса за маики
,които карам).За дрехи е вярно, 4е в бодита бебетата се 4увстват наи-удобно и свободно и не ги дразнят .Аз бая изглупях на тая тема накупих сумати костум4ета .Стелиризатор не сам купувала ,мисля да изварявам на пара в една голяма тенджера или в микровалножата имам едни големи пластмасови кутии (за приготвяне и сахранение на храна).Нагревател на биберони си взех на Beabea Bib'secondes (загрява биберони за по-малко от 2 минути и прили4на цена ).Купих и ма6ината робот на Beabea за пурета (готви се на пара и после се миксирва в самият уред)за по-малко 15 мин пурето е готово(цената е прили4на и наи-ве4е се спестява от пуретата ,които трябва да пазари6 ,а и ти си ги готви6 и знае6 какво си сложил ватре).Купих си помпата на Avent ра4ната и ватре има 2 биберона по 125мл мисля ,4е са достата4ни за на4ало, таи като мисля да кармя.Една малка ко6арка с един един спален комплект и както е казала Jam ,продават едни паму4ни пар4енца ,които слага6 под бебето и така сменя6 само него,а не целият комплект(доста практи4но).За банята взехме 6каф с вградена вана -доста са практи4ни,но това е ако имате достата4но място в банята си.Еми това според мене е наи-важното за на4ало и няколко плу6ени игра4ки ,една музикална лампа с игра4ки над леглото.Козметика мисял да взема на Mustela (5 продукта Phisyobébé Fluide 500ml(за по4истване на лицето ),Крем за дупето 50ml,Dermo-Nettoyant500ml-гел ду6 (за коса и тяло),Hydra-Bébé corps 300ml хидратантен крем за тяло ,и 6ампоан задалжително за мле4ните кори4ки(тоест като пархот е )бил доста ефикасен ,но нека тук споделят мамите, които ве4е имат опит.Аз засега само правя симилации м/у цени коли4ество и ка4ество
и затова сам се спряла на тая марка де.
Леко и безпреблемнно бременеене и пазете бебетата