0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
А с легълцата ориентирали ли сте се? На мен ми се иска да взема нещо, което после да стане и на легълце (поне до 4 г.), със скрин и гардеробче, но избора е ужасно органичен
Цитат на: jam в Август 13, 2007, 23:33:25 pmфизиологичният разтвор е само за очите и носа. Абе за носа ясно, ама за очите за първи път го чувам...
физиологичният разтвор е само за очите и носа.
Стефи, това със стерилната марличка - докога? като го къпеш бебето, лицето с какво му го миеш - със стерилна ръка и преварена вода ли?
Цитат на: jam в Август 13, 2007, 23:33:25 pmСтефи, това със стерилната марличка - докога? като го къпеш бебето, лицето с какво му го миеш - със стерилна ръка и преварена вода ли? Абе малкия Вики все пак е има няма на 1-2 м., а аз имах предвид именно съвсем малките бебета.чети, чети душко, внимателно
лицето на Мартин почиствам с течността за измиване Физио-бебе на Мустела, като напръсквам тампонче за сваляне на грим с нея и така забърсвам. ако нямам - преварена вода. физиологичният разтвор е само за очите и носа. памукът не е удачен, защото оставя често власинки. а кърпичките на Мустела са пълна отврат. уж пак са напоени с техния разтвор Физио-бебе, но са ги парфюмирали ужасяващо. просто да не повярваш, че имат такъв несполучлив продукт. не купувайте.Стефи, това със стерилната марличка - докога? като го къпеш бебето, лицето с какво му го миеш - със стерилна ръка и преварена вода ли?
Роби, мога да ти помогна ако искаш, но нека първо ги поръчаме мебелите. Те включват две легла, шкаф между тях /на ъгъл ще са/ и скрин с ширина 120см. Засега е това, ако не ми хрумне още нещо.[/b]
Роби, не искам да те разочаровам, ама леглата в комплект със шкафа за къпане в Малечко струваха средно 1 000 лв. Може би е имало и малко по-евтини, но като цяло това бяха цените. А не са нищо особено, според мен де.
Може ли да ви помоля да обобщите кои са нужните неща като козметика за къпане на малко бебенце.
Kassi, първите месеци къпахме с Мустела - олио за баня - без изплакване е. Само за тялото, а лицето само с водица. Както пише на шишето - само 2 капачки се слагат във ваничката и се къпе с нея. Така ми препоръча педиатърът, а съм чела и други майки така са къпали. После като поотраснаха вече започнахме с бебешки шампоан на Мустела 2 в 1.