0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Количките
« Отговор #500 -: Август 24, 2009, 17:13:49 pm »
daninaa, Пег Перего Ариа е много малка количка, с много малки колелца.  Дори и за единичната съм чувала, че се управлява трудно с изключително малките колелца, не мога да си представя какво е двойна тежест на същите колелца.  Апропо днес я видях, наистина е много мъничка количката, и ако си висока имай предвид, че е и малко по-ниска.   Според мен е по-скоро вариант за втора количка, когато пътувате и т.н.

Като предимство на Ариа-та, забележи, че гръбчетата са отделни.  Не съм сигурна, че е така и при АБЦ дизайн, а ще ти е от полза.

Блазе ви, близнашки мами :)!
*
« Отговор #501 -: Август 24, 2009, 18:19:12 pm »
Ние сме с Пег Перего, колелцата наистина са малки, но не мога да кажа, че съм имала чак такива проблеми с проходимостта, а и като се стопират предните две, неравностите се минават много по-лесно. Имайте предвид, че тежестта на возилото не са никак маловажни, още повече когато детето расте и натежава все повече, а тази количка беше сред най-леките. Правих си сметка за килограмите, тъй като се очакваше да родя секцио и исках по-малко натоварване.
Една добра екстричка е, че платнената част може да се пере  :) Днес, в подготовка на ноемврийските събитя реших да изпера кошчето за кола, та покрай неговите части напъхах и тези от основната количка. Сега все едно си имам новозакупена количка  :lol:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #502 -: Август 24, 2009, 20:52:03 pm »
И аз най-накрая си харесах количка:))))))))
http://www.babyjogger.com/summit_360_tpl_dtl.aspx

Сега остава да намеря по- (нека не е най)добрия вариант да ни я доставят до БГ:)
Благодаря на всички, които съм ангажирала  със себе си:)))))))в проучването :)

Лис, има ги в Англия, аз чакам да ми доставят моята (след дълъг избор за по-лека количка, че чак си заслужих подигравки  :lol:)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #503 -: Август 24, 2009, 21:43:04 pm »
Ани, ама твоята количка не е Ариа.  Твоята си е съвсем нормален размер, за разлика от умалената и олекотена Ариа.  Ако греша, се извинявам предварително.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #504 -: Август 24, 2009, 22:02:21 pm »
И аз най-накрая си харесах количка:))))))))
http://www.babyjogger.com/summit_360_tpl_dtl.aspx

Сега остава да намеря по- (нека не е най)добрия вариант да ни я доставят до БГ:)
Благодаря на всички, които съм ангажирала  със себе си:)))))))в проучването :)

Лис, има ги в Англия, аз чакам да ми доставят моята (след дълъг избор за по-лека количка, че чак си заслужих подигравки  :lol:)

Ели, чакам да видя какво ще стане с другите 3 държави, където съм помолила момичета да разберат каква и е цената и още някои подробности и Англия я оставих като последен вариант:)
Колко време е доставката и чрез човек ли я поръча или през и-нет:)?
« Последна редакция: Август 24, 2009, 22:24:46 pm от Lisko »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #505 -: Август 24, 2009, 22:21:49 pm »
По телефона ми казаха цената, тази която аз харесах е 169 лири, а в Сащ е 219 долара, доставката в самата Англия е безплатна и става за един ден, а на мен ще ми я носят приятели. Мисля че и през e-bay може.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #506 -: Август 24, 2009, 22:26:00 pm »
Много ти благодаря.
И аз така ще направя ако остане англия като вариант. Ще ми я поръчат там и ще ми я донесат.
*
« Отговор #507 -: Август 25, 2009, 10:32:39 am »
Асе (ЧРД, да си жива и здрава, много щастлива, а за подарък сестричка на Дари ;) ),
аз визирам като цяло малките колелца, понеже от доста време ги коментират :) Иначе ние сме с Пег Перего П3.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #508 -: Август 25, 2009, 10:49:33 am »
Аз съм с Пег Перего,но модел Уно  и  съм страшно доволна.
Имам си  и малки и големи колела.
Но ,е истина ,че Арията я дават като една от най-леките колички въобще.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #509 -: Август 25, 2009, 16:53:08 pm »
Лисанке,
така като я гледам, май е същата като тази, за която ти писах. И тяхната беше от Англия.
за какви пари е тук, че не ми стана ясно? По-добре си купи новата, стига да можеш да си го позволиш, все пак (ти си знаеш), от колкото количка, ползвана 3 години.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #510 -: Август 25, 2009, 18:24:39 pm »
Лисанке,
така като я гледам, май е същата като тази, за която ти писах. И тяхната беше от Англия.
за какви пари е тук, че не ми стана ясно? По-добре си купи новата, стига да можеш да си го позволиш, все пак (ти си знаеш), от колкото количка, ползвана 3 години.

Маги, в щатите е 1000$, с някое намаление може и малко по-малко.
Очаквам да ми кажат каква е цената на същата количка в Гърция, Белгия и Англия и ще преценя откъде да я купим.
Мисля да си вземем нова защото ако е здрава не мисля да я сменям с друга докато вече няма да ни трябва:) А и бабите имат желание да се включат като му дойде времето:):):)
« Отговор #511 -: Август 25, 2009, 23:14:59 pm »
В нашия парк редовно виждам майка и татко да бутат тройна количка пег перего - от тези при които седалките са 1 зад друга,тип влак - често казано не съм очаквала,че са толкова маневрени;имах възможност малко да побутам :)

« Отговор #512 -: Август 26, 2009, 14:03:29 pm »
Лиске,
тя и моята позната така направи. Количката и е още от началото и този месец тризначките и станаха на 3 годинки и все още ги вози в количката. Много е маневрена, затова не се притеснявай. Аз съм я бутала, при това бях бременна. :wink:

Ако искаш ела на чат във фейса, ще ти разкажа за нейните тризначки, мога и снимки да ти пусна.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #513 -: Август 27, 2009, 09:40:30 am »
daninaa, Ариата е за след 6 месеца, няма пълно легнало положение. Лека е, но е с много тесни седалки и малки колелца. По-скоро е вариант за лятна количка.
 Другата, която си показала, не съм я виждала на живо, но не знам доколко ще е стабилна с едно единствено колело отпред. Виждала съм стария модел, но не ми хареса - огромна е и ми се стори тромава. Иначе подобен модел има на и на Чиполино.
Аз бих препоръчала моята количка - Hauck Roadster Duo. В Премаман са около 600 лв с включени дъждобран и чувалчета за крака. Моята е модел 2008, а 2009 е с подобрения.  :lol: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.06/1779049
Ето я моята барабар с пълнежа:
http://media.snimka.bg/3898/014052008-big.jpg
http://media.snimka.bg/3639/013533018-big.jpg
http://media.snimka.bg/3639/013533396-big.jpg

« Последна редакция: Август 27, 2009, 09:47:36 am от Жабче »
  09.11.2007
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #514 -: Август 27, 2009, 10:25:56 am »
Жабче,за количката незнам,но пълнежа е уникален.
Сори за спама,но не се сдържах.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #515 -: Август 27, 2009, 14:48:43 pm »
Лелеееееееее прекрасни тези жабчета бе!
« Отговор #516 -: Август 27, 2009, 17:37:30 pm »
Благодаря!  :oops:

Данина, не знам какви са ви финансовите изисквания, но погледни и тези:
ТФК
Макларън
Косато
Фил и Тедс
По-евтини има на Чиполино и на Кенгуру. Тук можеш да видиш и техни модели, както и на X-lander. http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_586-products_id-10789.html
  09.11.2007
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #517 -: Август 27, 2009, 17:46:01 pm »
Количката несъмнено е хубава и вероятно удобна...

(нооооо, виж Жабетата са прекрасни  :P :P)
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #518 -: Август 27, 2009, 21:24:37 pm »
И ние сме с Ария Туин на Пег Перего. Аз се притеснявах, че няма напълно легнало положение на гръбчетата, но педиатърката ме увери, че ако наклонът е по-малък от 45 градуса, няма да има проблем. Та ние сме си с нея от самото начало. Сладурите ми се чувстват добре. Сложихме по една изравнителна пелена върху коланите и компенсирахме малко наклона. Отделно коланите, които поддържат гърбовете на количката могат да се отпуснат малко и така още веднъж се намалява наклона. Иначе е наистина много лека и бих казала доста маневрена. Ние какъв офроуд правим с нея.. не ми се мисли. Въобще за моменат съм много доволна. Препоръчвам я с две ръце. Дано да излезе и здрава, де.  :D

*
« Отговор #519 -: Януари 13, 2010, 17:37:30 pm »
Момичета, моля тези от вас, които имат наблюдения върху количките на X-lander да споделят мнението си.
Предварително благодаря!  :)