Мисля, че Nadin4i има всички основания да се чувства зле. Човек познава добре приятелите си, тук не става дума за случайно срещнати хора, просто познати, такива от квартала. Когато приятел промени отношението си, не е трудно да се схване причината. Да, нормално е приятелката ти да се пита как се чувстваш ти пред корема й, но също толкова нормално е да се запита кое би ти причинило повече болка- нейната бременност или странното й поведение, което те кара да се чувстваш малоценна или полусаката.
Боляло ме е винаги при всяка среща с новобременна, но приятелките ми са друго нещо и техните деца са мои деца. Имам в обкръжението си момичета с проблеми като моите и знам, че вероятно ги боли да ме виждат бременна, затова внимавам много какво казвам и се опитвам по никакъв начин да не им навирам в очите състоянието си, но никога не бих крила, защото знам, че това боли повече и бих направила всичко по силите си да не допусна жест като този да се дръпна при опит да ми погалят корема, макар че съм склонна да го приема по-скоро като естествен. Във всеки случай бих се чувствала спокойна да погаля коремчето на приятелката си (не на всяка срещната, разбира се), както и не бих се почувствала застрашена от ръката на приятелката си върху корема ми.