Миси на всички за милите пожелания.
Чета Ви за тия обувки капчица и геокс. меокс и разни други и направо се чувствам виновна.Аз хич не се интерсувах от марката, когато купувах сандалките на Габи.Влязохме в един магазин на 3 етажа на пътеките и пробвахме.Станаха ни още първите пробвани.Тя си ги хареса, пробва и купихме и си тръгнахме.Те са Ридер и съм доволна за сега.По тях няма видимо никакви поражения, а сериозно си ги експлоатираме.
Не знам как е при Вас, но при мен с времето онова чувство дето пристяга под лъжичката, като бебето захапе каквото не трябва или направи нещо по-така, усещам че вече не е толкова силно и пускам малката сама да се оправя.То и няма как да я опазя, тя като види гуми на кола и са крясъци и чудесии, ако я дръпна рева е сърцераздирателен, а ък и гледам тук около мен никой не се притеснява от тия неща и народа си живее мирно и спокойно.Чак ми се чудят и чудеха как лудвам от търчане по малката да не пипа тук и там и мия всичко, което пипа, лапа и т.н.
ОФФФФФФФФФФФ, това май с отпускането не е лошо, ама да можеше покрай отпускането и да спя 1 седмица без никой да ме вдига няма да е лошо.Малката тормозчийка смени режима и цяла нощ си играеме, поиме се и какво ли не, а сутрин е свейарка в 6.На мен при това положение очите ми тая сутрин така се бяха залепили за сън, че просто на косъм беше да я оставя да си мрънка и да продължа да спя.
Дано скоро тоя режим свърши!