0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #700 -: Октомври 04, 2007, 09:52:42 am »
Ох Криси страхотно!! Значи и със замразените става!! Е ако ми останат повече непременно ще замразя. Еганева супер си! Ани Русева всичко ще бъде ок!
*
« Отговор #701 -: Октомври 04, 2007, 09:54:18 am »
Криси, ЧЕСТИТО.
Нека това е началото на твоята Ледена епоха. Безоблачни 9 месеца и слънчево бебе на финала.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #702 -: Октомври 04, 2007, 10:22:18 am »
Потърсих информация и не намерих за това питам. Една моя приятелка която забременя наскоро от инвитро ми каза че избягвала да си пие преднилузона вечер, даже изобщо не го пила заради многото странични ефекти най-вече напълняването. Според нея мога да мина и без него. Ако някой знае нещо за това лекарство нека да пише.
*
« Отговор #703 -: Октомври 04, 2007, 10:24:33 am »
даже изобщо не го пила заради многото странични ефекти най-вече напълняването. Според нея мога да мина и без него. 
И според мен.  :D Аз също не съм го пила при този опит.
*
« Отговор #704 -: Октомври 04, 2007, 10:29:57 am »
 :balk_47: super! Спирам го, иначе с моя апетит ще стана като слон!!
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 10:35:38 am от nadin4i »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #705 -: Октомври 04, 2007, 11:19:29 am »
:balk_47: super! Спирам го, иначе с моя апетит ще стана като слон!!

Надя, всяко решение за започване на лечение или отказ от лечение на базата на казаното от една приятелка е несериозно. Напълняването е най-малкият проблем.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #706 -: Октомври 04, 2007, 11:24:23 am »
Криси, честита радост! Лека бременност и от мен!

Наде, за първи път чувам от преднизолона да се напълнява. Аз свалих 5кг./едва ли от него естествено/, но пък бях много зле с нервите. Не искам да се връщам назад ..... слава богу като го спрях се оправих.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #707 -: Октомври 04, 2007, 11:25:40 am »
Цитат
даже изобщо не го пила заради многото странични ефекти най-вече напълняването. Според нея мога да мина и без него.  

8Oтова е абсолютно безотговорно.да не си пиещ лекарствата защото ще напалнееш 8Oкак мисли 4е ще изглежда в деветия месец това моми4е като манекенка ли?
Цитат
Според нея мога да мина и без него
и какав лекар специалист е да ти дава такива насоки.я помисли малко ако не се налагаше лекарите нямаше да го предписват.не са ни го дали защото вси4ки изглеждаме като анорекси4ки.по добре си пии лекарствата и остави тия работи на докторите да ги преценят.а така или ина4е те го спират това лекарство в даден период.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #708 -: Октомври 04, 2007, 11:31:44 am »
Ето ме и мен, момичета, след кратко отсъствие. Мислила съм Ви всичките всеки ден. Радвам се много за Криси. Не бях разбрала, че е правила ин-витро със замразени ембиони. Ех, че смели сладоледчета!!!
Дай Боже, хубави новини и от Анелия и ЕГанева.
Днес бях на преглед и в събота ми е първата инжекция пурегон. Много се вълнувам!!!
*

petq74

• 373
« Отговор #709 -: Октомври 04, 2007, 11:36:48 am »
Цитат
Днес бях на преглед и в събота ми е първата инжекция пурегон
браво ох и аз се развалнувах сега.моята е в понеделник :needleani:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #710 -: Октомври 04, 2007, 11:40:46 am »
Ох знам че е безотговорно да не го пия, но какво да направя като слушам всички.И не заради напълняването толкова ами че лекарите го били изписвал за всеки пък той не понасял на всеки организъм и тем подобни работи. Абе нали ми е за първи път връзвам се. А като мине ще съм по-разумна.  :balk_132:
*

petq74

• 373
« Отговор #711 -: Октомври 04, 2007, 11:48:42 am »
на мен ми е за пети пат ама това няма зна4ение.вразваи се на лекарите а не на приятелки с такива УЖ ДОБРИ САВЕТИ за да не си бласкаш главата в стената и да питаш какво стана аз ли сам виновна :BangHead:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*
« Отговор #712 -: Октомври 04, 2007, 11:55:16 am »
Не виждам какво толкова коментирате.... Ми Наде питаш Маркова и си решаваш проблема. То е ясно, че на собствена глава няма да го спреш. Няма да си първата при доц. Маркова дето не иска да го пие  :wink:.
 Адаш, по-спокойно де. :D
*
« Отговор #713 -: Октомври 04, 2007, 12:15:53 pm »
Пета :balk_21:
« Отговор #714 -: Октомври 04, 2007, 12:59:36 pm »
Стискам ви палци на всички започващи и на забременелите вече... Момичета стискайте и за мен - май започвам с гонала в петък ако всичко е наред и съм по дълъг протокол при Стаменов  :bori_003: :bori_006: :bori_007: :goodluck:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #715 -: Октомври 04, 2007, 15:02:24 pm »
Mимка, аз правих ноември 2006 ин витро. :D
*
« Отговор #716 -: Октомври 04, 2007, 15:05:40 pm »
Криси, много се радвам за теб.
*
« Отговор #717 -: Октомври 04, 2007, 15:54:14 pm »
Крисииии честитооо :) Безпроблемни бременни месеци ти пожелавам и само положителни емоции  :lol:

А на другите момичета - много късмет   :wink:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #718 -: Октомври 04, 2007, 16:15:16 pm »
Здравейте момичета !!!
Чакам резултата от кръвното изследване и докато чакам гледам да наваксам с постинга ......
Надя , не си спирай лекарството само защото ще напълнееш.По принцип всяко лекарство по различен начин въздейства така че от де си сигурна че ще напълнееш а няма да остлабнеш??????Каквото си качиш от лекарствата ако няма бременост след това като ги спреш се свалят много бързо без никакво допълнително усилие!!!
Аз имах 2 инсеминации с Гонал и на тях пише че се напълнява по 0,5 кг на ден ,да да ама не аз си свалих може би 3-4 кг ,видимо напълнях от Лупрон ама като го спрях и килата дето ги бях качила се изпариха .....Споко това да ти е грижата ,но да дискотираш това решение с лекарката си е много добър съвт. 8)
Успех на тези в процедури и на тези който започват много късмет!!
*
« Отговор #719 -: Октомври 04, 2007, 16:23:18 pm »
Потърсих информация и не намерих за това питам. Една моя приятелка която забременя наскоро от инвитро ми каза че избягвала да си пие преднилузона вечер, даже изобщо не го пила заради многото странични ефекти най-вече напълняването. Според нея мога да мина и без него. Ако някой знае нещо за това лекарство нека да пише.

При мен нямаше странични ефекти, напротив, дори се кефех много, че докато го пиех ми беше все хуууубавичко топличко  :lol:. Иначе съм вечно с ледени крака. Доколкото си спомням имаше моменти, в които леко ми ставаше горещо и се потях, но като изключим това, други странични ефекти от преднизолон не съм имала.
А всъщност доколкото знам се дава за избягване на инфекции по време на процедурата (дано не казах голяма глупост  :oops:).

А що се отнася до килограмите - по време на процедурата бях свалила 1кг, но след това за 12 дни чакане качих 2-3кг, когато вече не пиех преднизолон.

Надинчи, най-добре си го коментирай това с Маркова.