0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #680 -: Октомври 03, 2007, 19:45:54 pm »
Само адско главоболие имам. :(
Иначе съм добре.

Ааааааааа, и джобчето ни олекна. :wink:

Жени, с това прекрасно чувство за хумор как да не ти стиска палци човек!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #681 -: Октомври 03, 2007, 20:04:24 pm »
момичета ето отчет и от мен -2ва +домашни тестове за бременност на 12 и 13 ден и +кръвен тест на 14 ден .Толкова бях шашната че не разбрах цифрите точно но когато тел.звънна и сестрара ми каза че теста е положителен само кадето удар не получих.На 18 ти ми върнаха 3 замразени  и даи боже всичко е наред този път.успех на всички
*
« Отговор #682 -: Октомври 03, 2007, 20:07:18 pm »
 Бих искала да попитам,дали някой знае,при кои случаи се назначават имунологични изследвания?

« Отговор #683 -: Октомври 03, 2007, 20:11:29 pm »
Еганева, успех и :crossfingers:
Ники, съжелявам  :(
Криси честито и най - прекрасните 9 месеца.
« Отговор #684 -: Октомври 03, 2007, 20:28:11 pm »
Браво Криси !!!Честито!!!!Цифрите не са толкова важни, важна е добрата новина!! :P
Нина съжалявам много !!!
Успехи на всички с процедури!!
*
« Отговор #685 -: Октомври 03, 2007, 20:46:11 pm »
След 36 амп. Пурегон 100 най-сетне се раздвижихме.
Още 2 дни боц-боц и се надявам да приключим.
Утре вече ще се види как е положението, след 45 амп.
Дано още някой фоликул се е размърдал.
 :cul2:
Жени,много се радвам,че нещата потръгват - и стискам всички възможни палци утре новините да са още по-добри при теб! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #686 -: Октомври 03, 2007, 20:55:03 pm »
Криси честито!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #687 -: Октомври 03, 2007, 21:06:37 pm »
Благодаря, момичета! :D
Криси, честито! :D
« Отговор #688 -: Октомври 03, 2007, 21:28:29 pm »
Момичета, присъединявам се към вас  :bighug: 
Чакам си цикъла и започваме по дълъг протокол  :) И аз имам много въпроси и се притеснявам как ще ми подействат инжекциите, но преди да започнем няма как да разбера  :wink:
« Отговор #689 -: Октомври 03, 2007, 21:34:45 pm »
Много късмет ти желая Розали!!!
Лекарствата на всеки по различен начин действат,така че като почнеш ще видиш...
Не е страшно !!! :lol:
Успех!!!
« Отговор #690 -: Октомври 04, 2007, 00:04:50 am »
Aneliarousseva,чакаме да съобщиш окончателните хубави новини :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Ако си спомняш аз ти казах нещо...,убедена съм за теб  :balk_103: :bfp:
« Отговор #691 -: Октомври 04, 2007, 00:09:55 am »
момичета ето отчет и от мен -2ва +домашни тестове за бременност на 12 и 13 ден и +кръвен тест на 14 ден .Толкова бях шашната че не разбрах цифрите точно но когато тел.звънна и сестрара ми каза че теста е положителен само кадето удар не получих.На 18 ти ми върнаха 3 замразени  и даи боже всичко е наред този път.успех на всички
   Честито..........пожелавам ти най-хубавите 9 месеца....!!!
« Отговор #692 -: Октомври 04, 2007, 00:18:09 am »
Много балагодаря Нуше !!!
Утре ще видим резултата от кръвните тестове и ще драсна веднага.
Успех и на тебе !! :P
« Отговор #693 -: Октомври 04, 2007, 00:24:19 am »
 :bighug:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #694 -: Октомври 04, 2007, 01:05:07 am »
Цитат
[Еганева, успех и
Ники, съжелявам 
Криси честито и най - прекрасните 9 месеца./quote] :bighug: :bighug: :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #695 -: Октомври 04, 2007, 06:37:16 am »
Благодаря ви мили момичета за добрите пожелания.На всички в очакване на резултата много стиснати палци и много ще влача краката.Анелиа много успех утре е твоя ден.
« Отговор #696 -: Октомври 04, 2007, 08:58:41 am »
Криси, честито и дано всичко нататък да е наред-успех ти желая и да провлачиш краченца дето се вика , че и нашия ред идва. И аз може би от петък започвам със стимулацията. От диферилина много ми закъсня пък да видим.

Бих искала да попитам,дали някой знае,при кои случаи се назначават имунологични изследвания?

По принцип ако си имала неуспешни АРТ процедури - тогава се назначават, но аз си мисля, че не е лошо човек да си ги направи още в началото, за да може да се реагира по-адекватно на ситуацията, ако изкочат в тази насока проблеми.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #697 -: Октомври 04, 2007, 09:34:08 am »
Крисси, честито за прекрасната новина!!!  :balk_47: Наслаждавай се на предстоящите 9 месеца!

Еганева, ще пораснат фоликулите, няма къде да отидат, толкова много надежди са заложени в тях, няма как да не се отблагодарят! :) :crossfingers: :crossfingers:

АнелияРусева, чакаме да ни зарадваш днес! И за теб силно  :crossfingers: :crossfingers:!!!
« Отговор #698 -: Октомври 04, 2007, 09:35:06 am »

Tini78,както е писала Marina15,ако си имала няколко неуспешни опита,въпреки че даже и в такива случаи,специално във Варна,не съм чувала да ти назначават такива изследвания,но може и да греша....Аз имам само един неуспешен опит,сега ми предстои второ Ин Витро и сама реших,за всеки случай да си направя необходимите изследвания.За да нямам излишни притеснения...Така че можеш да си направиш,за да си си спокойна :) Аз направих и имунологични,и генетични..
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 09:36:46 am от Nushka76 »
« Отговор #699 -: Октомври 04, 2007, 09:42:45 am »
След 36 амп. Пурегон 100 най-сетне се раздвижихме.
Още 2 дни боц-боц и се надявам да приключим.
Утре вече ще се види как е положението, след 45 амп.
Дано още някой фоликул се е размърдал.
 :cul2:
Жени.... :bighug:,видя ли че слънцето започна да изгрява.... :balk_35: :balk_21: