0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #660 -: Октомври 03, 2007, 11:17:43 am »
След 36 амп. Пурегон 100 най-сетне се раздвижихме.
Още 2 дни боц-боц и се надявам да приключим.
Утре вече ще се види как е положението, след 45 амп.
Дано още някой фоликул се е размърдал.
 :cul2:
*
« Отговор #661 -: Октомври 03, 2007, 11:19:49 am »
Жени,  :crossfingers: yahoo_17 :hug2:
*

eganeva

• 4584
*
« Отговор #663 -: Октомври 03, 2007, 11:50:02 am »
След 36 амп. Пурегон 100 най-сетне се раздвижихме.
Още 2 дни боц-боц и се надявам да приключим.
Утре вече ще се види как е положението, след 45 амп.
Дано още някой фоликул се е размърдал.
 :cul2:
А така! само споко. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #664 -: Октомври 03, 2007, 12:20:27 pm »
Егнева,не се отчайвай ,ще видиш че ще успееш.Ние сме с теб :crossfingers:
Анели русева ,май ще имаш за хвалене,а дано ,стискаме палци.
« Отговор #665 -: Октомври 03, 2007, 12:32:55 pm »
Жени ,направо си станала сигурно боцко.Как ти понесоха толкова високи дози Пурегон.Моля кажи ми защото аз ще започвам с 400 дневно, Пурегон.
Как ти влияе на настроение и физическо състояние,щото аз съм една паника,че няма накъде.Моля ако има и други нека ми пишат,как се чувстват по време на стимулацията с такива високи дози.
Благодаря предварително и Късмет на всички!
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
« Отговор #666 -: Октомври 03, 2007, 12:38:05 pm »
Момичета днес бях на Е2 на втори ден от цикъла и е 60, което Маркова ми каза е доста високо и не можем да почнем Гонала и утре пак ще ходя да давам кръв. Може ли някой да ми каже какъв е този хормон и има ли шанс да го смъкна по някакъв начин и изобщо да се плаша ли? :?
:?Не се травмирай излишно ,ще падне на 5-6 ден от цикъла .При мен на 4-ден от цикала говоря беше 46 -и изчакахме 2-дни по късно беше 30-док-ката каза това е добре и стартирах същия ден .Така, че е нормално .
Успех на теб и всички момичета .
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #667 -: Октомври 03, 2007, 12:55:44 pm »
Аз бях на Пурегон 300 и искам да ви кажа, че явно съм голямо говедо.
Нищо не усетих емоционално или физически от лекарствата.
Подух се след трансфера и до днес ,става въпрос за корема де.Иначе си влизам във всички стари дрехи и мисля ,че освен на корем  другаде нямам промяна.
Психическата промяна обаче си я има след неуспеха. :(
Не се отказвам ,ще има поправка ако се налага и ликвидация!!!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #668 -: Октомври 03, 2007, 13:30:04 pm »
Ей това се чудех днес. Емоционалната и физическата промяна от хормоните. Моля ви кажете как ви се отразиха, има ли честа смяна на настроенията и качване на килцата? :scale:
« Последна редакция: Октомври 03, 2007, 13:50:38 pm от nadin4i »
« Отговор #669 -: Октомври 03, 2007, 15:16:22 pm »
Айде от мен да мине ще ви кажа на мен как ми повлияха хормоните при третото ми инвитро. Само че не се шашкайте, защото при всички е идивидуално, освен това при 1-вия и 2-рия ми опит нямах такива проблеми, а ето как се чувствах при 3-тия опит - първо по време на стимулацията бях като лудите на малки и глупави неща се заливах от смях, а в следващия момент без проблеми можех и да зарева. Настроението ми се сменяше непрекъснато и не можех да го овладея и да бъда нормална. А след като приключи с мисед хормоните ми бяха тотално объркани и за пръв път от как се помня май изпаднах в истинска депресия, която продължи при мен доста близо няколко месеца. Не можех да спя, ревях по всяко време без повод и не можех да спра и се чудех как да се крия от хората да не ми се чудят и разпитват, не исках никой да виждам и чувам, не ми се правеше нищо и всичко ми беше едно и също - гадно и затова не се оставяйте. Аз тогава реших, че трябва да направя нещо и го направих - един истински голам глад си приложих по книгата на Лидия Ковачева и успях!  Към 8-мия ден на глада ми нямаше вече нищо и спрях да рева, започнах да спя. След глада тръгнах на 10 сеанса с иглотерапия - въобще се чудех как да си помогна. Не исках да чувам за лекарства. Пак се радвах на нещата в живота както преди и отидох на изследване да си видя хормоните в сътветния ден от МЦ и не можех да повярвам - всичките хормони в абсолютни норми, дори и пролактина ми с който много време се борех. Някои ми казаха било нормално след яка стимулация и мисед-а да се объркат хормоните и после се оправят след известно време 2-3 месеца и от тях били всичките тези емоции.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

eganeva

• 4584
« Отговор #670 -: Октомври 03, 2007, 15:34:46 pm »
Жени ,направо си станала сигурно боцко.Как ти понесоха толкова високи дози Пурегон.Моля кажи ми защото аз ще започвам с 400 дневно, Пурегон.
Как ти влияе на настроение и физическо състояние,щото аз съм една паника,че няма накъде.Моля ако има и други нека ми пишат,как се чувстват по време на стимулацията с такива високи дози.
Благодаря предварително и Късмет на всички!

Само адско главоболие имам. :(
Иначе съм добре.

Ааааааааа, и джобчето ни олекна. :wink:
« Последна редакция: Октомври 03, 2007, 15:39:29 pm от eganeva »
« Отговор #671 -: Октомври 03, 2007, 16:13:57 pm »
Хей Жени още малко ,не остана !!!! После ще замениш боцкането на корема с боцкане на дупето с прогестерон......
Аз само от Лупрона видимо напълнях ,инак никакъв проблем с нищо друго .......само като улучим капиляр на корема при боцкането болеше и то много ,ама се преживява.
Сега дупето ме боли от мускулните инжекции ,ама всичко общо взето се изтърпява в името на каузата!!!!!
То правенето на домашен тест не е голяма смелост ,ами като съм припряна какво да си се правя.Резултатът като нищо може да е фалшив вследствие на инжекциите ,сега по-лесно ще дочакам официялният резултат,ама ако не е същият вероятноста от емоционален срив е голяма .То не остана само днес ,утре сутринта съм на лаборатория и после ще чакам новината в къщи ....
Успех на всички който се борят на фронта и много късмет !!!!! :P
*
« Отговор #672 -: Октомври 03, 2007, 16:29:15 pm »
То не остана само днес ,утре сутринта съм на лаборатория и после ще чакам новината в къщи .... :crossfingers: :bfp1:

*
« Отговор #673 -: Октомври 03, 2007, 16:32:04 pm »
То не остана само днес ,утре сутринта съм на лаборатория и после ще чакам новината в къщи .... :crossfingers: :bfp1:

нещо не го догодих, но тези стиснати палци са за тебАнелияРусева
« Отговор #674 -: Октомври 03, 2007, 16:38:00 pm »
Не се шашкай Мими 007 и аз така разбрах още от първият постинг !!! :lol:
Много благодаря!!!
Успех от сурце желая!!!
*

eganeva

• 4584
« Отговор #675 -: Октомври 03, 2007, 16:57:47 pm »
Анелия, айде чакаме!!! :D
*
« Отговор #676 -: Октомври 03, 2007, 17:31:55 pm »

нещо не го догодих, но тези стиснати палци са за тебАнелияРусева

Хихи, пък аз като не следя редовно темата и си викам-А!Абе момичето има бебе на 2 месеца и пак ли АРТ е правила??? 8O

:lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #677 -: Октомври 03, 2007, 18:11:03 pm »
Жени, продължавам да ти стискам палци силно и вярвам, че ще успееш!
 :crossfingers: yahoo_17 :goodluck: :bighug:
Анелия, чакаме добри новини утре!
 :crossfingers: :bfp: :cloud9: :babyflips: :goodluck:

*
« Отговор #678 -: Октомври 03, 2007, 18:48:32 pm »
anelia стискам палци за много радост  :)
Успех на всички в процедурите  :)
.....
Аз отпадам. Назначиха ми имунологични изследвания. Според мои сметки ще продължа борбата през новата година.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #679 -: Октомври 03, 2007, 19:40:27 pm »
Ники, съжалявам! :(

Благодаря на всички! :D