Айде от мен да мине ще ви кажа на мен как ми повлияха хормоните при третото ми инвитро. Само че не се шашкайте, защото при всички е идивидуално, освен това при 1-вия и 2-рия ми опит нямах такива проблеми, а ето как се чувствах при 3-тия опит - първо по време на стимулацията бях като лудите на малки и глупави неща се заливах от смях, а в следващия момент без проблеми можех и да зарева. Настроението ми се сменяше непрекъснато и не можех да го овладея и да бъда нормална. А след като приключи с мисед хормоните ми бяха тотално объркани и за пръв път от как се помня май изпаднах в истинска депресия, която продължи при мен доста близо няколко месеца. Не можех да спя, ревях по всяко време без повод и не можех да спра и се чудех как да се крия от хората да не ми се чудят и разпитват, не исках никой да виждам и чувам, не ми се правеше нищо и всичко ми беше едно и също - гадно и затова не се оставяйте. Аз тогава реших, че трябва да направя нещо и го направих - един истински голам глад си приложих по книгата на Лидия Ковачева и успях! Към 8-мия ден на глада ми нямаше вече нищо и спрях да рева, започнах да спя. След глада тръгнах на 10 сеанса с иглотерапия - въобще се чудех как да си помогна. Не исках да чувам за лекарства. Пак се радвах на нещата в живота както преди и отидох на изследване да си видя хормоните в сътветния ден от МЦ и не можех да повярвам - всичките хормони в абсолютни норми, дори и пролактина ми с който много време се борех. Някои ми казаха било нормално след яка стимулация и мисед-а да се объркат хормоните и после се оправят след известно време 2-3 месеца и от тях били всичките тези емоции.