Момичета, привет и от мен
Много се радвам за всички, които досега са успели с АРТ процедурите и есента ги е зарадвала с двете чертички
Дано провлачите крак и за следващите, които сме на опашката
Аз от доста време не бях влизала във форума, но тази седмица започнах по-редовно да чета темите и ми направи впчетление, че свободните часове за д-р Стаменов са изместени изкючително много напред във времето. Проблемът е, че ние все още чакаме резултатите от Здравната каса, а преди да ни кажат сме ли/ не сме одобрени, поради финансови причини и да искам, няма смисъл да запазвам час. Общо взето, трябва да направим само една контролна спермограма и да насрочим начало на Арт процедурата. Опитах се да се обадя в клиниката на Стаменов, няколко дни поред, все ми дава заето.
Та, въпросът ми е, дали имате представа за кога долу-горе мога да се надявам да взема час при Стаменов? И също дали за негови пациенти, сред които сме от март тази година с мъжа ми, има по-голям шанс да насрочим по-ранна дата? Че направо ми се изправиха косите, като чета, че в момента се запазват часове за май-юни догодина.