0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #840 -: Октомври 07, 2007, 11:20:36 am »
Браво Душе - давай смело напред този месец е твойц Силно ти стискам палци и се надявам до края да ни зарадваш много.
Аз ще съм в почивка до края на годината и живот и здраве догодина ще се включа в първата зимна сесия / надявам се/
На всички успели момичета честито.
На неуспелите - не се предавайте, ще изгрее слънцето и за Вас. Повтаряйте си, че това не е неуспех а само една крачка към желаното щастие.
*
« Отговор #841 -: Октомври 07, 2007, 11:26:56 am »
Мира, много се радвам, че се появи, миличка! :hug2: :balk_21: :bighug:
Благодаря ти за пожеланията и палците! Дано да си права и да имам късмет най-после! Нашата обща приятелка е с една седмица преди мен! Дано всички успеем!  :goodluck:

« Отговор #842 -: Октомври 07, 2007, 12:12:12 pm »
Нушке в понеделник всичко ще е наред ти само се успокой!!!!

Споко, Нуше, всичко ще е наред!  :hug2:

:balk_21:
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #843 -: Октомври 07, 2007, 13:12:12 pm »
:hello2:

И на мен ми предстои инвитро през Октомври с дълъг протокол, което все още не знам какво значи... :oops:  следващата седмица се започва с прегледите и хормоналните изследвания

Успех на всички и с пожелания за хубави и усмихнати  ylinfant ylinfant ylinfant

« Отговор #844 -: Октомври 07, 2007, 14:47:09 pm »
Момичета, привет и от мен :)

Много се радвам за всички, които досега са успели с АРТ процедурите и есента ги е зарадвала с двете чертички :):) Дано провлачите крак и за следващите, които сме на опашката :)

Аз от доста време не бях влизала във форума, но тази седмица започнах по-редовно да чета темите и ми направи впчетление, че свободните часове за д-р Стаменов са изместени изкючително много напред във времето. Проблемът е, че ние все още чакаме резултатите от Здравната каса, а преди да ни кажат сме ли/ не сме одобрени, поради финансови причини и да искам, няма смисъл да запазвам час. Общо взето, трябва да направим само една контролна спермограма и да насрочим начало на Арт процедурата. Опитах се да се обадя в клиниката на Стаменов, няколко дни поред, все ми дава заето.

Та, въпросът ми е, дали имате представа за кога долу-горе мога да се надявам да взема час при Стаменов? И също дали за негови пациенти, сред които сме от март тази година с мъжа ми, има по-голям шанс да насрочим по-ранна дата? Че направо ми се изправиха косите, като чета, че в момента се запазват часове за май-юни догодина.
« Последна редакция: Октомври 07, 2007, 14:51:50 pm от seasmilebg »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #845 -: Октомври 07, 2007, 15:00:00 pm »
Цитат
Та, въпросът ми е, дали имате представа за кога долу-горе мога да се надявам да взема час при Стаменов? И също дали за негови пациенти, сред които сме от март тази година с мъжа ми, има по-голям шанс да насрочим по-ранна дата? Че направо ми се изправиха косите, като чета, че в момента се запазват часове за май-юни догодина.
Щом сте минали през първичен преглед - вероятно имате концепция. Когато получиш отговор от ЗК - обади се в клиниката и обясни ситуацията си, сигурна съм че за СГ и за уточняване на това, кога можете за започнете процедура ще ти дадат час.
Успех на теб и на всички в процедури!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #846 -: Октомври 07, 2007, 15:46:38 pm »
Благодаря ти, Евро, за бързия отговор и подкрепата! Дано наистина да не се налага да чакаме до следващото лято. Ще постъпим така, както ме съветваш и ще пиша за резултата :)
*
« Отговор #847 -: Октомври 07, 2007, 17:17:21 pm »
Душе смело напред!
Нушка успешен сондаж и лек старт на процедурата!
Благодаря ви момичета за пожеланията! :D
*
« Отговор #848 -: Октомври 07, 2007, 18:16:23 pm »
Оlе -  :bighug: !
Seasmilebg, здравей! Радвам се, че се появи на хоризонта! Тези часове за в бъдеще не важат за настоящите пациенти на д-р Стаменов. Обади се и кажи, че си негова пациентка. Нещата ще се уредят!  :goodluck:

« Отговор #849 -: Октомври 07, 2007, 18:19:28 pm »
Душе, успешен стерт в процедурата мила!
Надявам се всичко да е наред и да ни зарадваш с :bfp:
Надявам се да провлачиш крачетата, че и на мен живот и здраве ми предстои тази процедура. :crossfingers:
*
« Отговор #850 -: Октомври 07, 2007, 18:23:50 pm »
Душе, успешен стерт в процедурата мила!
Надявам се всичко да е наред и да ни зарадваш с :bfp:
Надявам се да провлачиш крачетата, че и на мен живот и здраве ми предстои тази процедура. :crossfingers:
От твоите уста - в божиите уши!
Еverton -  :balk_21: !
Момичета, как се чувствахте или чувствате по време на стимулацията? Нормално ли е да ме боли глава малко след инжекцията? Днес на обяд имах 4 инжекции по 75 ед. гонал и около един час след това ме болеше главата и едни такива вълни ме обливаха - ту топли, ту студени... Дано не се разболявам!

« Отговор #851 -: Октомври 07, 2007, 18:29:53 pm »
Душе, да ти кажа, аз бях на пурегон,май почти не ме боляла глава, но за вълните сякаш към края на стимулацията имах малко. Общо взето, въпреки, че направих хиперстимулация, се чувствах добре по време на стимулцията. Не си помисляй изобщо за болести, гледай да удържиш фронта,  :lol:че после те очакват едни хубави 9 месеца. :lol:. Може би да е от гонала. Предполагам си по къс протокол?Пожелавам ти бързо да се пребориш със всичко това.
*
« Отговор #852 -: Октомври 07, 2007, 18:57:45 pm »
Душе ,не се разболяваш-това са странични ефекти от лекарствата.Скоро го четох,нали и на мен ми предстои.
*
« Отговор #853 -: Октомври 07, 2007, 19:14:53 pm »

От твоите уста - в божиите уши!
Еverton -  :balk_21: !
Момичета, как се чувствахте или чувствате по време на стимулацията? Нормално ли е да ме боли глава малко след инжекцията? Днес на обяд имах 4 инжекции по 75 ед. гонал и около един час след това ме болеше главата и едни такива вълни ме обливаха - ту топли, ту студени... Дано не се разболявам!
[/quote]
Душе  аз  бях с гонал - главата не ме е боляла, но пък вълните си ги имах!
*
« Отговор #854 -: Октомври 07, 2007, 19:24:58 pm »
Много ви благодаря, момичета, за бързите отговори в темата и на лични! Аз по принцип съм куче марка и почти не се разболявам (да чукна на дървената си глава :lol:)! Значи при всеки е различно. Сега отворих листовката на гонала и прочетох за страничните действия. Какво да се прави, нали сме мъжки момичета - ще стискаме! Дано да има за какво! Днес моята лична лекарка, която ми е съученичка, ми би инжекциите и каза, че ни се възхищава - на какви неща сме се подлагали за да имаме дете!

« Отговор #855 -: Октомври 07, 2007, 19:59:18 pm »
Душке аз бях на Гонал .
В странични явления ги има всичките....главоболие,топли и студени вълни ,често изпотяване -все едно си спортувала,и напълняване.......гадене също
Аз май нямах никое от тези ,ама аз бях само 75 юнита което 1/4 от твоята доза ,та не се шашкай ще премине всичко !!!
Късмет при стимулацията !
« Отговор #856 -: Октомври 07, 2007, 20:06:18 pm »

Нушка успешен сондаж и лек старт на процедурата!

Благодаря!  :bighug:
*
« Отговор #857 -: Октомври 07, 2007, 20:29:49 pm »

« Отговор #858 -: Октомври 07, 2007, 21:02:22 pm »
Здравейте момичета!
Не влизам тук тоя път,реших да не психясвам излишно.Втори опит,утре втора пункция.Надеждата и вярата са в мен!Успех на всички започнали ,моля се за всички вас!
Аз бях на Фостимон и Менопур-страшно ми се виеше свят.Все едно съм дрогирана.Но всичко това са странични реакции.Успех на мвсички от мен
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #859 -: Октомври 07, 2007, 21:25:25 pm »
Теоха успех утре на пункцията. Дано да извадят достатъчно качествени яйчица и след две седмици да се похвалиш с  :bfp: :goodluck: