0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 9 част
« Отговор #240 -: Септември 11, 2007, 09:59:11 am »
Аз пък много се нервя на колегите ми затова си работя от вкъщи, че иначе се дразня на всички ужасно много. Но да си призная по-голям проблем ми е мързела  :oops: или по скоро все си мисля за бебето и немога да се съсредоточа, а сега като остава и около месец съвсем ми е трудно да си върша работата ама няма как налага се...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #241 -: Септември 11, 2007, 10:49:15 am »
Аз със сигурност съм мнооого по-спокойна от преди, но действам като на забавен кадър малко  :lol:, което е супер нетипично за мен. Иначе това, че някой път ти се доплаква без причина е, това са си хормоните!

Z22, не мисля, че магнезия се включва автоматично след утрогестана, предписва се само ако имаш контракции или чувствителна матка (какъвто е моя случай). Така, че виж док дали ще ти го предпише изобщо.

Диди, и аз получих стафилококи от утрогестана (даже накрая го пиех, защото беше нетърпимо) и още ги лекуваме с почивки.
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #242 -: Септември 11, 2007, 15:28:36 pm »
Роби , аз вчера бях на лекар и ми го предписаха 2 пъти по едно.
<br />
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #243 -: Септември 11, 2007, 18:16:43 pm »
Момичета, спомням си, че секциото на Саморасляче ще е на 13.09, и искам
да и пожелая много леко да мине, много здраво бебче, и
много бързо да се възстанови!
Успех, Галя!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #244 -: Септември 11, 2007, 21:36:08 pm »
Момичета, спомням си, че секциото на Саморасляче ще е на 13.09, и искам
да и пожелая много леко да мине, много здраво бебче, и
много бързо да се възстанови!
Успех, Галя!

И от мен пожелания за леко раждане и бързо възстановяване! И разбира се, здраво бебе! Късмет, Галя!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #245 -: Септември 11, 2007, 21:45:40 pm »
Леко раждане и хубаво и здраво бебче! :lol:
*
« Отговор #246 -: Септември 12, 2007, 10:20:03 am »
Здравейте, момичета.
След двумесечно отсъствие се завръщам във форума.Страшно много ми липсвахте.Чудех се как сте, колко още момичета са съобщили хубавата новина, колко са родили.Имам много да наваксвам с четенето, но вече съм на линия.
« Отговор #247 -: Септември 12, 2007, 10:33:19 am »
Галя, пожелавам ти леко раждане, здраво бебе и бързо възстановяване!
« Отговор #248 -: Септември 12, 2007, 11:02:47 am »
Тук съм момичета - за сега, де :P Благодаря за пожеланията :P Много ми е 1 такова объркано, нервно, притеснено как ще мине и т.н.
Предполагам, че е нещо като предстартова треска 8O
Смятам сега да почистя легълцето на бебчето, че е пълно с разни нещица - огромна маймуна, стерилизатора, хавлийките, които снощи изпрах, кенгуруто и ваничката. Оказа се, че при голям апартамент не можем да съберем всички джунджурии и сега ще им търся място 8O
Едва успявам да седна да почета форумите малко, но някак не мога да пиша - подскачам като комар надолу-нагоре :oops:

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #249 -: Септември 12, 2007, 11:05:34 am »
Стига си писала из форумите ами отивай да ми раждаш кръщелницата :lol:
Стиснала съм палци от вчера. Цяла нощ не съм спала...все едно аз ще раждам :oops: Айде раждай, че да се свършат и моите мъки :lol: :lol: :lol:
Целувки.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #250 -: Септември 12, 2007, 11:05:42 am »
Абе хайде бе Гале, време е за среща с момата. Успех, предстои ти нещо вълнуващо- убедена съм че всичко ще е наред.  :crossfingers: :bori_015:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #251 -: Септември 12, 2007, 11:25:36 am »
Много успех и от мен, Саморасляче! Ами сигурно след дългото чакане накрая си е голямо притеснение... Пожелавам ти всичко да мине бързо и леко за теб и бебата!  yahoo_17
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #252 -: Септември 12, 2007, 12:28:30 pm »
Samorasliche, имаш стиснати палци и от мен.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #253 -: Септември 12, 2007, 12:42:20 pm »
Здравейте, момичета.
След двумесечно отсъствие се завръщам във форума.Страшно много ми липсвахте.Чудех се как сте, колко още момичета са съобщили хубавата новина, колко са родили.Имам много да наваксвам с четенето, но вече съм на линия.

Къде се изгуби? Как сте?   :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #254 -: Септември 12, 2007, 13:10:25 pm »
Имам нужда от малко помощ. Получих си резултата от БХС. Има един маркер който е по-висок. Става дума за S-b-hCG - 34,4 / 6,75-33,75 /. Имате ли предства за какво става дума. А има и Мо= 13,5 . Мисля, че пак се шашкам ама всяка информация ще ми е от полза
*
« Отговор #255 -: Септември 12, 2007, 13:39:13 pm »
Резултатите от БХС не се интерпретират сами по себе си, а само общите резултати, пресметнати от компютърна програма имат смисъл.
Така че ти гледай накрая трябва да ти пише твоя личен риск - това е важното!
Само за справка, моите и двата показателя бяха в норма, а пък личния ми риск беше доста висок.
Най-добре е да направиш консултация със специалист за разясняване на резултатите, за да нямаш излишни страхове!
Стискам палци всичко да е наред!
*
« Отговор #256 -: Септември 12, 2007, 13:41:13 pm »
Успех и от мен, Саморасляче и бързо възстановяване!

Имам нужда от малко помощ. Получих си резултата от БХС. Има един маркер който е по-висок. Става дума за S-b-hCG - 34,4 / 6,75-33,75 /. Имате ли предства за какво става дума. А има и Мо= 13,5 . Мисля, че пак се шашкам ама всяка информация ще ми е от полза
При мен пък този маркер беше под нормата и аз тогава се бях шашнала, но мисля че най-важното е индивидуалния риск, а тия маркери не играят толкова голяма роля, но все пак ако някой има повече инфо да сподели. Между другото на моето изследване референтните стойност са други: /5,75 - 28,75/

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #257 -: Септември 12, 2007, 13:47:23 pm »
Очаквания възрастов ристк е 1:1339
Вашият изчислен риск е 1:936
Мисля, че крайните резултати са добри, но все пак. За S-AFP намерих информация за кокво иде реч, но за S-b-hCG не намерих нищо. Превеждам си го като бета ЧХГ, но има и още една буква отпред :D която ми се губи значението
*
« Отговор #258 -: Септември 12, 2007, 14:08:17 pm »
Надявам се разбираш, че твоят риск е малък и означава, че от 936 жени 1 е родила дете с Даун. Иначе, да - това е бета ЧХГ.
Има жени, които решават да направят амниоцентеза или да не направят, независимо от резултатите от БХС - изборът е изключително личен. Но и в двата случая трябва да се направи фетална морфология при специалист!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #259 -: Септември 12, 2007, 14:16:41 pm »
Саморасличе, много леко и безпроблемно и от мен!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Кискотка, вярвам, че всичко ще е ОК, а притесненията - излишни  :bighug: