Здравейте момичета,
На мен май ми е рано да се включвам в тази темичка, тъй като съм съвсем в началото на бременоста си и дори все още нямам потвърден ехограф за наличие на сърдечна дейност, но реших да пиша понеже има нещо което ме притеснява. Толкова ме е страх да не стане нещо.
По принцип нямам никакви симптоми, но вече от една седмица всеки ден изпитвам болки в корема същите все едно ще ми идва и това много ме стряска, особено през ноща когато спя предменструалната болка започва изведнъж рязко и доста ме боли, после след няколко минутки минава и така всеки ден. Страхувам се да не стане нещо с бебето. Някои момичета споделиха че предменструалните болки в корема са нормални, но бих се радвала да чуя повече мнения от вас. Колко още могат да продължат? Опасни ли са? Понякога болките са по леки понякога по слини (силните са през ноща) все се стряскам и мился че ще ми дойде. Болките ми траят кратко и преминават но ме стряскат.Иначе до сега съм ходила на два кръвни теста които показват че ЧХГ расте добре, но така се страхувам да не престане изведнъж да се развива ембриончето.
Ще съм благодарна на всяко мнение.
Благодаря ви предварително момичета.