абе моми4ета,каква реклама??..аз нямам нищо общо с америка:)
ако някои е с генети4но заложени проблеми-пак има решения,защото писателката не сьветва 4итателките да използват само силата на самосьзнанието.напротив,кара ги да погледнат дьлбоко в себе си.ли4но аз открих много наложени от мен мисли още от детството ми.тя не отри4а стандартната медицина,напротив ,даже сьветва,4е в някои слу4аи това е наи-доброто решение.ли4но на мен ми помогна с доста инфо.аз сам с ниськ прогестерон и нередовен цикьл и поликистоза.от книгата нау4их,4е има такова 4удо като натурален прогестерон,които лекарите не предписват,защото никоя фармацевти4на компания не иска да произвежда.защото просто не могат да патентоват лекарството,защото е от естествени материали.а което е от природата,как да го патентоваш?сьответно-пак се опира до вьпроса с парите,за сьжаление.аз ве4е ползвам натурален прогестерон и се 4увствам зна4ително по-добре.да не говорм,4е открих много неща за себе си.важното е да вярваме!вси4ко е в нас.и знам,4е ако сме достать4но упорити да вярваме и тьрпеливи да 4акаме-може да се слу4ат 4удеса!просто исках да бьда полезна на някои,които иска да вярва!в себе си!ние можем ,скьпи моми4ета!